Zomerschool 55+ verrast vaders!

  De Zomerschool die start op maandag 17 juli heeft dit jaar extra aandacht voor alle vaders van 55 jaar en ouder.  Er is veel te doen voor mannen dit jaar, denk b.v. aan een fijne Boswandeling, Koken voor Mannen, Geocachen, excursies naar Kamp Vught, Paleis van Justitie, de Brandweer of de Moskee. Natuurlijk zijn er ook diverse workshops die uitbreiding van computerkennis tot doel hebben. Op zaterdag 13 mei start de inschrijving voor de Zomerschool en als u aangeeft op het digitale inschrijfformulier dat u de activiteiten cadeau geeft aan vader of opa, ontvangt u van ons de rekening en vóór 18 juni een passende cadeauverpakking.

  Houd de website www.sasdenbosch.nl onder het kopje Zomerschool in de gaten en ga dit jaar voor een origineel “Vaderdagcadeau”.

  - promotie -

  Als 55-plusser kunt u ook zichzelf inschrijven voor één of meerdere workshops. Zoals iedere zomer geven de activiteiten een beeld van wat er de rest van het jaar voor actieve senioren wordt aangeboden via de SAS. Zo kunt u een middagje Salsa of Merengue dansen om te kijken of dit iets voor u is. Kennismaken met boekbinden, de fijne kneepjes van  tekenen leren, muzikaal schilderen en aan de slag met klei  zijn enkele van de creatieve activiteiten die worden aangeboden.

  Daarnaast biedt de Zomerschool in de rustige zomerweken de mogelijkheid om anderen te ontmoeten tijdens de gezellige workshops of excursies die het vakantiegevoel zeker versterken. Beklimmen van de toren van de St. Jan, bezoek aan de spuisluis Crevecoeur,  het nieuwe bordspel DOG leren spelen en Yoga in het park zijn enkele hoogtepunten deze zomer.

  Op dinsdag 1 augustus is er een mooie bustocht naar de Ooijpolder, waar met een Zonnetrein een prachtige rit door het landschap gemaakt wordt om daarna met elkaar te dineren.

  Voor de minder mobiele 55 plussers is er ook extra aandacht: in de Roos kan zittend op een makkelijke stoel een virtuele stadswandeling op rijm gevolgd worden.

  Om iedereen kans te bieden deel te nemen is de basisprijs € 5,- voor een dagdeel, inclusief koffie of thee.

  Nieuwsgierig? Vanaf 13 mei kan digitaal worden ingeschreven via de website van de SAS. Hier is ook het uitgebreide programma te lezen. Programmaboekjes vindt u ook in de bibliotheken, de sociaal culturele centra en de wijkpleinen.