Zomerschool 2017 in volle gang

  Heel erg leuk die zomerschool. Je kiest de activiteiten die je leuk vindt. Zelf was ik bijvoorbeeld bij het bezoek aan de Rosmalense molen. Je rijdt er soms aan voorbij, maar deze keer was ik binnen!

  We kregen uitstekende uitleg van een enthousiaste molenaar over hoe een molen werkt (de modellen kwamen ter tafel) en wat het betekende om molenaar te zijn. En uiteraard gingen we ook naar boven om met eigen ogen te zien hoe de molen in elkaar zit. En natuurlijk ook genieten van het uitzicht daarboven.

  - promotie -

  U kunt bij sommige onderdelen nog meedoen. De zomerschool duurt tot 4 augustus. Vanaf heden kan men zich via de last-minute-balie aanmelden. Dat kan als je er eerder nog niet aan toe bent gekomen, omdat je bijvoorbeeld op vakantie was. Maar dat kan ook als je al wel hebt ingeschreven, maar nog een extra activiteit wilt doen.  Inschrijven kan via de site: www.sasdenbosch.nl onder het kopje zomerschool of  vanaf 17 juli ook dagelijks In de Roos (zuid) of De Ontmoeting (Rosmalen).

  Het zijn niet de minste activiteiten waar je nog aan deel kunt nemen. Wat te denken van een  Natuur-in-de-stad wandeling; Toren uit boven de stad (beklim de toren van de St. Jan); 
  Zing met ons mee; Vaar-wandeltocht in de stad; Ontdek het Vicky Brownhuis; Nationaal Monument kamp Vught; Jeu des Boules; Zing met ons mee; Boogschieten bij de Oude Schuts. 

  Liever binnen in beweging? Verrassende activiteiten zijn  Werelddansen, Yogadans en Salsa dansen  En tenslotte voor diegenen die hun hoofd willen laten werken: er zijn nog een paar plaatsen bij Mindfulness en bij Bestanden en mappen beheren op de computer. 

  Vanmiddag ga ik een bezoek brengen aan de brandweer. Interessant!