Zomerdrukte bij Kanteel Kinderopvang

In de zomermaanden gaat het er niet rustiger aan toe in de kinderopvang.

- promotie -

Integendeel, bij Kanteel Kinderopvang zijn de kinderen druk in de weer met het verbreken van records. De BSO locaties van Kanteel strijden deze zomer tegen elkaar om in het ‘Kanteel Book of Records’ te komen. Van de meeste post-its op je gezicht tot de hoogste Kapla-toren van nu al 3.20 meter. Alle kinderen doen samen hun best om records te vestigen.

De zomer wordt speciaal
Kanteel merkt dat vakantieopvang steeds populairder wordt. Door de introductie van het Kanteel Book of Records merkt Kanteel dat vakantieopvang iets extra’s kan bieden voor kinderen. “Naast de gezelligheid komen er ook verschillende leerzame aspecten voorbij, zoals samenwerken, organiseren en omgaan met verlies”, zegt Jan-Willem Bedeaux, directeur van Kanteel. Er zijn twee teams gemaakt, van elk zo’n 15 BSO locaties die met elkaar de leukste, gekste en mooiste records vestigen. “Het is mooi om te zien dat je hiermee verbinding kunt creëren” vertelt Jan-Willem trots. De hele zomervakantie staat in het teken van deze records en kinderen nemen zelfs een kijkje bij elkaar op de BSO’s. De laatste records worden gevestigd op het gezamenlijk zomerkamp wat Kanteel jaarlijks organiseert.

Social media
Om de locaties in verbinding met elkaar te brengen gebruikt Kanteel verschillende social media kanalen. Door ‘vlogs’ te posten van de twee teams en berichten te delen op Facebook blijven alle kinderen en ouders op de hoogte van alle records. “Zo begint het echt te leven”, vertelt Paul, vader van Kiki. “De kinderen hebben een super zomer en leuk om dat ook gedurende je werkdag te kunnen volgen”.

Kanteel Kinderopvang
Kanteel is een kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk, die bijdraagt aan elke stap van ieder kind op weg naar volwassenheid. In de regio Den Bosch, Rosmalen en Zaltbommel bieden zij voor kinderen van 0-13 jaar onder andere KDV, PA, BSO. Voor meer informatie over Kanteel en haar locaties bekijk www.kanteel.nl of www.facebook.com/kanteel