Zin in een goed gesprek?

Zin in een goed gesprek? Women Inc. nodigt je uit!

- promotie -

Wist je dat 25% van de vrouwen zich door anderen laat leiden bij het stellen van een doel? Tijdens het Doelgesprek van AanTafel, een initiatief van Women Inc, kun je door middel van een laagdrempelig draaiboek concrete stappen formuleren, maar ook nadenken hoe je deze kunt zetten om je doel te bereiken. Je benoemt in korte tijd je eigen kracht en zet je jezelf in beweging. Het uitgangspunt is altijd veiligheid en gelijkwaardigheid, en iedereen doet altijd mee!

Wat is AanTafel?
Al 1 jaar lang gaan vrouwen in heel Nederland met elkaar in gesprek over het nemen van een volgende stap. Ze stellen een doel, geven elkaar lef om de stap te zetten en helpen elkaar verder door het delen van hun netwerk. En daar is Women Inc. trots op ! Wil jij ook graag een volgende stap zetten maar weet je niet hoe? Schuif dan aan bij het doelgesprek van 13 oktober (avond) dat plaatsvindt op een sfeervolle locatie in Empel.

Geef je op via de volgende link:
https://www.womeninc.nl/aan-tafel/bijeenkomsten/  [zoek op s’-Hertogenbosch]

Ik kijk er naar uit om samen in gesprek te gaan!

Vriendelijke groet,

-Marjos le Duc (gespreksleidster)

ps: mocht je niet kunnen, of is het gesprek al vol geboekt, meld je dan aan voor het volgende gesprek van 19 januari , ook in Empel.