Wie wordt de mantelzorger van het jaar?

Dit is een oproep namens Vivent en VGZ.

Vivent zoekt mantelzorgers voor mantelzorger van het jaar

Zorgen doen we samen. Naast de zorgprofessionals zijn vrijwilligers, ketenpartners, leveranciers en zeker ook mantelzorgers heel belangrijk. Vivent en VGZ zien dat we met samenwerking, waarin iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar stukje zorg, samen het beste uit de dag halen! Niet alleen voor degene die zorg krijgt, maar ook voor ons zelf!
Om de mantelzorgers eens de waardering te geven die ze verdienen presenteert Vivent de mantelzorger van het jaar verkiezing!

- promotie -

Verkiezing
De mantelzorgers zien het vaak als ‘gewoon’ wat ze doen, maar dat is het niet! Vivent kan de zorg voor haar cliënten niet alleen. De mantelzorgers zijn nu heel hard nodig. VGZ ziet dit ook. Met deze campagne gaan zij samen alle opgegeven mantelzorgers op 10 november, de dag van de mantelzorger, in het zonnetje zetten. Hoe? Dat houden we nog even geheim.

Kent u een mantelzorger?
Via de website www.dagvandemantelzorger.nl kunt u uw mantelzorger opgeven. Doe dit voor 31 oktober en wij verzorgen het cadeautje. Daarnaast gaat Carla Lasonder, bestuurder van Vivent, op 10 november onder alle genomineerden ook nog extra prijzen weggeven. Deze prijzen zijn door de leveranciers van de Viventpas aangeboden.

Mooie verhalen
De extra winnaars ontvangen de prijzen persoonlijk. Deze mooie verhalen en ook die van de genomineerde mantelzorgers gaan we uiteraard met u delen. Volg de actie op Facebook Vivent zorgt en via de website www.dagvandemantelzorger.nl.
Daar vertellen medewerkers van Vivent, mantelzorgers en leveranciers van de cadeaus waarom zij het zo belangrijk vinden dat deze bijzondere mensen in het werkgebied van Vivent (de gemeenten Boxtel, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen) deze aandacht verdienen.