Welke supermarkten bezorgen de boodschappen in Empel?

Online boodschappen doen is sterk in opkomst. Zo’n 1 op de 7 Nederlanders bestelt op dit moment de boodschappen al bij een internet-supermarkt. Het GfK verwacht zelfs dat Nederlanders in 2017 voor meer dan 1 miljard euro aan boodschappen online bestellen.

Experts verwachten dat dit aandeel de komende jaren sterk toeneemt. De belangrijkste voordelen zijn de tijdwinst en het gemak. Hoog tijd om de balans in Empel op te maken: Kan ik hier ook al online boodschappen bestellen? En welke boodschappen bezorgdiensten zijn er beschikbaar? Boodschappenspot.nl zocht het uit en maakte het volgende overzicht.

- promotie -

Boodschappen bezorgdiensten in Empel

Inwoners van Empel hebben flink wat te kiezen. Online bestellen is mogelijk bij Albert Heijn (ah.nl), Jumbo (jumbo.com), PLUS (plus.nl) en Coop (coop.nl). De supermarkten werken allemaal met een minimum orderbedrag. PLUS is daarmee het meest toegankelijk. Hier kun je al voor €25 een bestelling online plaatsen. Dankzij een supermarkt kortingscode bespaar je vaak op je bezorgkosten.

Albert Heijn

Albert Heijn is met afstand de grootste online supermarkt van Nederland. Ook inwoners van Empel kunnen profiteren van de AH bezorgservice. Hier geldt wel een kleine drempel: het minimum orderbedrag bedraagt €70. Nog niet zo geschikt voor kleine bestellingen dus. Daar staat tegenover dat Albert Heijn wel een ruim assortiment en een grote variëteit in bezorgmomenten aanbiedt. Bezorging aan huis is beschikbaar vanaf €4,95. Het afhalen kan vanaf €1,50.

Jumbo

Ook Jumbo is een bekende in Noord-Brabant. Jumbo bezorgt sinds een tijdje ook in Empel. Het minimum bestelbedrag bij Jumbo ligt op €50. Bezorging aan huis kost €6,00. Daarnaast biedt Jumbo een groot aantal afhaalpunten in de omgeving van Empel. In onder andere Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen en Vught kunnen de boodschappen worden afgehaald. De servicekosten hiervoor bedragen zo’n €2,00.

PLUS

Wilt u graag online bestellen bij PLUS? Dan kiest u voor PLUS William en Ursula Paans. Deze winkel is gevestigd in Empel, en bezorgt ook aan huis. PLUS werkt in tegenstelling tot AH en Jumbo met een relatief laag drempelbedrag. Online bestellen kan al vanaf €25. Bezorging kost €6,00. Voor €2,50 kunnen de boodschappen ook in de winkel in Empel worden afgehaald.

Coop

In Den Bosch vinden we een tweetal Coop filialen (Buitenpepersdreef en Koopmansplein). Deze laatstgenoemde bezorgt nu ook aan huis, ook in Empel. Het minimum bestelbedrag ligt op €40, en voor €4,95 worden de boodschappen thuisbezorgd. Ook kunnen klanten de boodschappen zelf afhalen aan het Koopmansplein. Hiervoor betaal je €2,99 aan servicekosten.

Online boodschappen doen voor ouderen

Een groep die met name baat heeft bij de supermarkt bezorgservice zijn de ouderen. Voor veel ouderen kan het doen van boodschappen een enorme uitdaging zijn. De afstand, de drukte, noem het maar op. Een bezorgdienst is dan een uitkomst. De boodschappen worden dan gewoon tot in de keuken afgeleverd. Ook diensten als een maaltijdbox of maaltijdservice zorgen ervoor dat ouderen langer en gemakkelijker thuis kunnen blijven wonen.