‘Vos Online’ voor vakkundig advies in online marketing

Door Annelies Vos

Zou je graag meer bezoekers willen op je website en weet je niet waar je het beste kan beginnen? Met 7 jaar ervaring bij Bol.com in online website-optimalisaties, weet ik welke eisen Google eraan stelt om je website beter vindbaar te maken.

- promotie -

Mijn naam is Annelies Vos en ik ben sinds 1 augustus voor mezelf begonnen in Empel. Via mijn bedrijf kan je me inhuren voor allerlei online marketing diensten. Daarbij richt ik me vooral op de kleinere ondernemingen. Online marketing is vandaag de dag immers een écht specialisme en niet iets wat je er zomaar even bij kunt doen.

Passie

Als kleine ondernemer wil je vooral bezig zijn met je passie en je onderneming. Ik kan je daarbij helpen door je te ontzorgen in je online marketing werkzaamheden. Zo is het bijvoorbeeld mijn specialiteit om jouw website vindbaar te maken via de zoekmachine Google. Als onderdeel van mijn online marketing diensten, koppel ik Google-diensten aan je website om meer inzichten te krijgen. Een voorbeeld is Google Analytics dat je o.a. inzicht geeft in het aantal bezoekers en vanuit welke locatie ze je website bezoeken.

Online Marketing Advies

Voor een volledig inzicht in wat er nodig is, is er ons Online Marketing Advies. Na dit advies heb je een compleet en puntsgewijs overzicht van acties (to do’s) die noodzakelijk zijn om je website goed vindbaar te maken. Denk aan het optimaliseren van content en het toevoegen van linkjes.

Ook ontvang je een zoekwoordenlijst die je kunt integreren op je website.

Werkwijze

We beginnen met een intakegesprek en vervolgens gaan we het advies uitwerken. Op basis van dit advies weet je o.a. waar je het beste mee kunt beginnen. Je kunt dan vervolgens besluiten om het advies zelf uit te voeren of dat door ons te laten doen. Het uurtarief dat we daarvoor hanteren is €75 euro, excl. BTW.  Het is daarbij mogelijk om een maximaal aantal uren af te spreken.

Dienstenpakket

Hieronder vind je het overzicht van al onze online marketing diensten:

•             Online Marketing Advies

•             Zoekwoordanalyse

•             Content Strategie

•             Online Marketeer

•             Klantreis Advies (opbouw website)

•             Training Online Marketing

Op mijn website vind je alle informatie en de mogelijkheid om online, in mijn agenda, een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Korte lijntjes, daar houd ik van!

Website: www.vosonlinemarketing.nl

[Dit artikel is verschenen in De Stempel van 22 december 2021]