Voorbereiding carnaval ’t Slotgat is begonnen

De R zit weer in de maand, dat betekent dat de voorbereidingen voor het aankomende carnavalsfeest weer zijn begonnen, en al waren onze Slotschatjes al ruim voor de zomervakantie in training, wij hebben er in ieder geval weer zin in: ’t Slotgat gift oe kleur!

De Rommelmarkt staat al weer voor de deur. Op 6 oktober vanaf 9.30 u nemen we uw bruikbare spullen graag weer in ontvangst. Op 7 oktober vanaf 12.30 u gaan de deuren bij D’n As weer open, entree bedraagt € 1,50 voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar betalen € 0,50.

- promotie -

Op 4 november de Prins(es)verkiezing in D’n As. We nodigen de kinderen uit de groepen 7 en 8 van de Caleidoscoop en ’t Wikveld, graag uit om zich aan te melden voor deze verkiezing. Uiteraard zijn kinderen die woonachtig zijn in Empel maar elders in groep 7 of groep 8 zitten ook van harte welkom. We hopen net als vorig jaar weer op een groot aantal aanmeldingen, zodat we het Slotgat een mooie kleur kunnen geven komende carnaval.

We zijn dringend op zoek naar versterking van de Stichting zelf. Draag je het Slotgats carnaval een warm hart toe ? Haal je veel plezier uit het organiseren van activiteiten voor jong en oud ? Ben je bereid daar je handen voor uit de mouwen te steken ? Dan verwelkomen we je graag binnen onze gezellige Stichting. Zeker mensen die ons kunnen ondersteunen met het beheer van ‘onze Schatkist’ of mensen die het leuk vinden om als ‘Hoffotograaf’ te acteren zijn zeer welkom. Stuur ons een berichtje via slotgat@gmail.com zodat we snel met je in contact kunnen komen.

[foto Stichting Carnaval ’t Slotgat]