Vilten in het Vicki Brownhuis

Ook in januari 2017 biedt het Vicki Brownhuis weer de workshop Vilten aan.


Vilten kan op veel verschillende manieren, maar de basis is altijd: de wol van het schaap om er, met gebruikmaking van warm water en groene zeep, een prachtige nieuwe stof van te maken. Wat je daarmee allemaal kunt doen, ervaar je tijdens de workshop vilten.
Het vilten vindt plaats éénmaal in de twee weken op donderdagochtend van 10 tot 12u. We beginnen op donderdag 5 januari en gaan door t/m donderdag 13 april. De prijs per ochtend bedraagt €10, inclusief koffie en alle materialen.
Het Vicki Brownhuis staat open voor iedereen die met kanker in aanraking komt, of is geweest, voor de partners, kinderen en jongeren, familieleden, nabestaanden en andere betrokkenen. Want kanker heb je niet alleen. Wij hebben en zijn voortdurend bezig met ondersteuning en een programma gericht op alle culturen en herkomsten.
In het inloophuis vind je een luisterend oor, voorlichting, contact met lotgenoten, verwendagen, creatieve activiteiten, interessante lezingen en nog veel meer. Het is ook mogelijk om van elke activiteit éénmalig een proefles mee te doen.
Het Vicki Brownhuis is van maandag t/m donderdag geopend van 9:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 9:30 tot 13:00u. Loop eens binnen voor een kennismaking. Kijk voor de verschillende activiteiten en workshops voor mannen, vrouwen en kinderen op www.vbrownhuis.nl. Of mail naar: info@vbrownhuis.nl of bel naar 073-6148550

- promotie -