Trekking Zonnebloemloterij 2016

De uitslag van de trekking van de Zonnebloemloterij is bekend!

- promotie -

 

Zonnebloem afdeling Empel

Ook  dit jaar  heeft de Zonnebloem  afdeling Empel weer allerlei activiteiten  georganiseerd. In maart  hebben we een bezoek gebracht aan Lya de Haas en Hennie Korsten. Een geweldige muziekmiddag met een hapje en een drankje in de huiskamer van dit muzikale duo. In mei is er een boottocht geweest samen met de afdeling Engelen en ook daar hebben een aantal gasten genoten van een mooie tocht. In  juli was er het bekende rondje Empel.

Rijdend via de maasdijken naar Oijen en aldaar bij de bierbrouwerij  een pauze gehouden. Ook het jaarlijkse bezoek aan KersVers vond weer plaats in  september. Met prachtig weer konden we aldaar genieten.  In december kunnen de gasten weer genieten van een kerstbijeenkomst.

Ook hebben 2 gasten uit Empel in juni een fantastische vakantieweek gehad in Bad Beversen in Duitsland.

 

De vrijwilligers van de Zonnebloem hebben in de zomermaanden weer 1550 loten verkocht. Een gedeelte van de opbrengst uit de lotenverkoop is voor de afdeling Empel.  Hiervan worden weer nieuwe activiteiten georganiseerd. Er zijn enkele geldprijzen gevallen in Empel. Misschien hebt U wel prijs.

De Zonnebloem dankt al de inwoners van Empel,  die de Zonnebloem, o.a. door het kopen van loten, steunen.

De afdeling Empel is ook op zoek naar nieuwe bestuursleden. Dus als U interesse hebt in dit mooie vrijwilligerswerk neem dan gerust contact op met onderstaande vrijwilligers.

De Zonnebloem kent geen leden maar heeft wel heel veel donateurs die het Zonnebloemwerk financieel ondersteunen en een warm hart toedragen. U kunt al donateur worden voor € 15,- per jaar. Men kan zich hiervoor aanmelden bij de Landelijke Vereniging de Zonnebloem in Breda  ( www.zonnebloem.nl ) of  bij een van de vrijwilligers van de afdeling Empel.

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking die niet meer zorgeloos en zelfstandig kunnen deelnemen aan de maatschappij. Veel van deze gasten worden door onze vrijwilligers regelmatig bezocht.

Mientje Verhallen 073-6421429 of Gerda van Lanen   073-6421344