Tennisvereniging Asmunt kijkt vooruit!

Door Kjell Bröcking, verenigingscoördinator TV Asmunt

TV Asmunt is met 850 leden een van de grootste tennisverenigingen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Met ruim 25% aan jeugdleden is de club zelfs koploper. Het is ook een financieel heel gezonde club. Zelfs met de grote investeringen in de afgelopen jaren in het kader van o.a. duurzaamheid (ledverlichting en zonnepanelen).

- promotie -

Sportief én gezellig

Het is een gezellige vereniging met een dorps karakter, ambitieus en toegankelijk voor elk speelniveau. We stellen als randvoorwaarde dat ieder nieuw lid in staat moet zijn tennis te leren spelen. Hiervoor zijn trainers en tennisbanen beschikbaar en worden leden in staat gesteld 365 dagen per jaar te kunnen spelen. Het paviljoen is altijd geopend van ’s ochtends tot ’s avonds voor de ‘derde helft’.

Activiteiten

Door het jaar heen worden tal van activiteiten georganiseerd voor de jeugd en volwassenen. Voor elke doelgroep is er volop aanbod. Denk aan interne competities en clubkampioenschappen, maar ook aan gezelligheidstoernooien, mede om nieuwe leden te laten integreren. Binnen Asmunt besteden we veel tijd en energie aan onze jeugdleden en onze jongvolwassenen. Samen met onze Tennisschool Tennis Every Day en alle vrijwilligers omtrent jeugd, bieden we gedurende het jaar een scala van tennis- en niet-tennisgerelateerde activiteiten aan. 

Schooltennis
Er zijn goede contacten met de scholen in Empel en er wordt regelmatig ‘schooltennis’ gegeven. Dan wordt de gymzaal voor de onderbouw omgetoverd tot een tennisparadijs en wordt de bovenbouw uitgenodigd om op onze vereniging kennis te komen maken met tennis. In de week van 16 mei wordt een nieuw project opgestart op ’t Wikveld: ‘De week van Tennis’ waarbij alles in het teken staat van tennis, voor iedereen van de kleuters tot aan de schoolverlaters.

Nieuw sponsorprogramma

Als vereniging zijn we momenteel druk bezig met een vernieuwd sponsorprogramma. In dat kader hebben we al verscheidende zaken opgestart en vernieuwd. Zo hebben we een nieuwe sponsorbrochure, is het gedeelte ‘sponsoring’ op de website aangepakt en hangen er nieuwe promotiesponsorborden langs de banen. We willen met dit nieuwe programma lokale bedrijven verbinden en iedere sponsor meer zichtbaarheid geven, met als doel de club financieel gezond te houden en de hoogwaardige kwaliteit van ons park te behouden.

Onze commissie bestaat louter uit vrijwilligers en we kennen niet iedereen persoonlijk, daarom nodigen we u alvast van harte uit om een kijkje te nemen op onze website:  https://www.tvasmunt.nl/sponsoring.  Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Vooruitkijken

Wat zijn onze plannen? We starten deze maand nog met een opknapbeurt van alle kleedkamers en toiletten, er lopen onderzoeken over de realisatie van eventuele padelbanen, het buitenmeubilair wordt vernieuwd en op korte termijn wordt een vaste barbecueplek gerealiseerd.

Kom erbij

Tennis is een sport die je op elke leeftijd kan beoefenen en waar je de individuele sporter in jezelf kan ontdekken.

TV Asmunt is een leuke tennisvereniging die continu in ontwikkeling is en meegaat met de tijd op allerlei vlakken. We hebben een zomerlidmaatschap voor de maanden juni t/m augustus waarbij je voor een heel leuk bedrag gedurende deze 3 maanden zoveel mag tennissen als je wilt. Kijk voor meer informatie op https://www.tvasmunt.nl/lidmaatschap . Vragen? Mail ons op info@tvasmunt.nl .

[Dit artikel is verschenen in De Stempel van 4 mei 2022]