Sylvie Flamingo’s birthday party

Komende week komen de collega’s van Such Fun! naar KC Caleidoscoop voor een Engelstalig optreden voor groep 1 tot en met 4. Samen met 6 studenten van de PABO van Canterbury die drie weken stage lopen in Den Bosch, brengen ze op elf scholen Sylvie Flamingo’s birthday party op de planken. Het verhaal is losjes gebaseerd op Sylvie van Jennifer Sattler. Voor het eerst zijn er ook Such Funners die voor muzikale begeleiding zorgen!

Sylvie Flamingo is bijna jarig en nodigt haar vrienden uit voor haar verjaardag. Ook denkt ze na over haar outfit, want ze is een beetje uitgekeken op al dat roze. Dat betekent dat ze haar dieet moet veranderen. Een zoektocht langs haar vrienden Roodkapje, koe, bij en draak levert een hoop transformaties op en ze wordt ook zelf nog opgegeten door een monster, maar uiteindelijk beseft ze dat ze toch gewoon het liefst wil zijn wie ze is: een roze, garnalen-etende flamingo!

- promotie -

Such Fun is een programma van Yvonne Scherphof uit Empel. Meer lezen over Engels door native speakers vanaf de kleuters zoals dat op KC Caleidoscoop gebeurd? Volg ons op Twitter (@suchfundb) www.facebook.com/suchfunenglish en www.suchfun.nl