‘STREETCATS, de kracht van meiden’ gaat weer van start!

‘STREETCATS, de kracht van meiden’ gaat weer van start in Empel.

‘STREETCATS, de kracht van meiden’ is een talentontwikkelingsproject van Stichting De Zebra in diverse wijken uit Den Bosch voor meiden uit groep 8 of de brugklas. D.m.v. creatieve workshops ontdek je jouw talenten, sluit je nieuwe vriendschappen in je wijk en leer je zelfverzekerd en positief in het leven te staan.

- promotie -

De workshops vinden één keer per week plaats na schooltijd (uitgezonderd de vakanties). Gedurende een half jaar volg je superleuke creatieve autobiografische workshops en leer je heel veel over jezelf! Het is tevens een mooie overgang naar de middelbare school. Bij de eindpresentatie laat je al je gemaakte werken zien aan je ouders/verzorgers.

STREETCATS gaat weer van start in Empel, op de basisschool de Caleidoscoop (Fluitenkruid 8), op dinsdagavonden 18.30 – 20.00  uur. Wil je ook meedoen? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier op onze website www.streetcats.nl.

Je betaalt eenmalig € 35,-

Meer informatie vind je op onze website www.streetcats.nl. Heb je nog vragen? Stuur dan een appje naar Margriet Windt, de projectleider  06 – 222 382 85