Your Strategeeks: Strategie die werkt voor het MKB

[Bijdrage in de rubriek ” Nieuw in Empel” in De Stempel van 28 april 2021]

Even voorstellen

- promotie -

Sinds december 2020 woon ik, Karlijn Raijmakers, samen met mijn vriend aan de Spade in Empel. Mijn roots liggen in Someren als oudste dochter van een ondernemersgezin. Na jaren ervaring in de Online Marketing ging het steeds meer kriebelen om zelf de touwtjes in handen te nemen. Het afgelopen jaar werkte ik als Marketing & Communicatie Manager bij Suitable, maar nu is het tijd om op eigen benen te staan.

Ontstaan Your Strategeeks

Marketing is leuk, maar alles valt en staat met een goede strategie. Wat wil je vertellen en hoe zorg je ervoor dat jouw fans zich blijven herkennen in jouw merk? Dat was de uitgangspositie voor de start van mijn bedrijf. Een kleinschalige onderneming voor de mkb’er. Met de juiste aandacht voor het verhaal en met extra aandacht voor de drijfveren. Het vertellen van jouw verhaal, op de juiste manier. Zo ontstond Your Strategeeks; jouw nerds in strategie.

Meerwaarde

Ondernemen betekent vaak ‘gewoon doen’. Je bent bezig met waar jij in gelooft. Maar hoe kijken anderen hier tegenaan? Hoe wil jij dat anderen jou zien? Door terug te gaan naar de basis bedenken wij een strategie die werkt. We starten met een brainstormsessie om meer feeling te krijgen met de organisatie en zodoende de kernwaarden te achterhalen. Zo kunnen we helpen jouw verhaal te vertellen en op de juiste manier uit te dragen. Ben jij online zichtbaar zoals je zichtbaar zou willen zijn. En wat vertel je dan eigenlijk? Iets waar je misschien niet altijd over nadenkt. Wij wel. Wij helpen jou daarbij. Wat jij daar als ondernemer aan hebt? Meer zichtbaarheid betekent meer gevoel met het merk en eigenlijk ook simpelweg; mensen vinden jou sneller.

Het concept

De strategie staat. En dan? Onze huisstijl is gebaseerd op Tetris: de verschillende blokjes moeten op de goede manier in elkaar vallen om de puzzel kloppend te maken. Zo werkt het bij ons ook. Uit de strategie komt een advies welke kanalen er ingezet zouden moeten worden voor het beste resultaat. Werkt het niet zoals we bedacht hebben, dan verschuiven we de blokjes gewoon zodat jouw puzzel wel gaat kloppen. Zo houden we constant vinger aan de pols en blijven we met je meedenken. Daarmee onderscheiden we ons van grote bureaus waar je vaak een nummertje bent.

Dus, ondernemers van Empel! Behoefte aan een dosis realisme en creativiteit? We zouden het superleuk vinden als je een kijkje op onze website neemt. Liever meteen mailen? hello@yourstrategeeks.nl  Onze website: https://yourstrategeeks.nl