Stichting EYE is op zoek naar een stevige vrijwilliger

Stichting EYE beschikt over een prachtig jeugdhonk dat is gevestigd in cultureel centrum D’n As te Empel.

Jongeren (groep 8 – 18 jaar) kunnen hier vooral zichzelf zijn en elkaar ontmoeten. Ook worden er tal van activiteiten georganiseerd voor en door jongeren op het gebied van recreatie en preventie/educatie. Te denken valt aan spooktocht, sporttoernooien, festivals, maar ook voorlichtingen op het gebied van seksualiteit, omgaan met geld, drugs en alcohol etc.
Hiervoor is een ruim budget aanwezig, dus er zijn veel mogelijkheden.

- promotie -

Het is natuurlijk de bedoeling dat jongeren zelf activiteiten organiseren, dit is leuk en leerzaam. Voor sommige jongeren kan dit nog best lastig zijn, ze hebben dan ondersteuning nodig.
Die ondersteuning wordt gegeven door stagiaires, deze moeten op hun beurt ook weer begeleid worden.

Wij vragen dus iemand die zowel met jongeren als met stagiaires uit de voeten kan, iemand die het verlengstuk kan zijn van de professionele ondersteuner van stichting EYE en eventueel zitting wil nemen in het bestuur van de stichting.

Het jeugdhonk is geopend op dinsdagavond van 19.00 – 22.00 uur op woensdag van 14.00-17.00 uur en van 19.00-22.00 uur en op vrijdag van 19.00-22.30 uur.
Er wordt van de vrijwilliger niet verwacht dat hij/zij alle dagdelen aanwezig is; dit kan in (onderling) overleg ingepland worden.

Stichting EYE werkt alleen met een onkostenvergoeding, het mag de vrijwilliger dus niks kosten. Je krijgt wel reisgeld. Verder ben je via EYE verzekerd mocht er tijdens je vrijwilligerswerk iets gebeuren. Ook kun je via EYE allerlei interessante cursussen volgen, denk bijvoorbeeld aan BHV, of je bevoegdheid om stagiaires te mogen begeleiden.

We horen graag van je.

Voor vragen kunt u mij altijd mailen, of bellen 0646768112