Stichting Actieve Senioren zoekt voorzitter en penningmeester

De Stichting Actieve Senioren, beter bekend als de SAS, biedt in allerlei wijken van de stad activiteiten aan voor de actieve senior. Dat wil zeggen dat elke 55-plusser min of meer in zijn of haar directe omgeving deel kan nemen aan betaalbare, leuke en interessante activiteiten. Vaak  zijn die wekelijks, zoals  bloemschikken,  bridgen , darten of linedance.  Er zijn cursussen  Engelse, Franse, Spaanse en Duitse spreekvaardigheid en er zijn korte cursussen voor de computer,  zoals  bijvoorbeeld 8 bijeenkomsten om Windows 10 onder de knie te krijgen. Als kers op de taart organiseert de zomerschool55+ in de zomervakantie zo’n 100 korte activiteiten voor senioren uit de hele stad om kennis te maken met de activiteiten uit de verschillende wijken.

De SAS is ook gesprekspartner van de gemeente als het gaat om het ouderenbeleid in de stad en natuurlijk onderhoudt ze contacten met de overige organisaties die zich inzetten om ouderen of liever gezegd senioren  elkaar te laten ontmoeten, of om hen ontspanning en ontplooiing te bieden.

- promotie -

Een lekkere actieve club mensen dus,  die nu op zoek is naar een algemeen voorzitter en een penningmeester, omdat de huidige bestuursleden hun taken willen overdragen in verband met hun leeftijd.  Ook in de diverse wijken kan men trouwens nog wel een helpende vrijwilligershand gebruiken.

Benieuwd of een (bestuurs-)functie iets voor u is, of gewoon benieuwd naar wat de SAS voor u kan betekenen? Kijk eens op www.sasdenbosch.nl  of neem contact op met het secretariaat:

Secretaris: Ton Verhaeg
Tel. 073-6210667 of 06-57339972
info@sasdenbosch.nl