SportCentre Reflex biedt gratis zoom-trainingen voor jongeren uit Empel en Maaspoort

Een bijdrage van Ronnie van Gaal, wijkmanager Empel

[Dit is alleen voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar uit Empel/Maaspoort en tijdens de kerstvakantie.]

- promotie -

Voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar uit Empel en Maaspoort had Sportcentre Reflex een leuk gratis fitnessprogramma voor tijdens de kerstvakantie samengesteld. Onder professionele begeleiding gebruik maken van al het blitse materiaal in het al even mooie gebouw aan de Korvetstraat, schuin tegenover de zijkant van de Praxis-vestiging. De lockdown zette echter een dikke streep door die plannen. Maar er is een alternatief en wel in de vorm van online zoomlessen.

Maikel van den Bogaert schrok niet echt toen hij deze week zijn in Maaspoort gevestigde Sportcentre Reflex moest sluiten. “We zagen het natuurlijk al van ver aankomen. Heel triest. Voor ons en onze collega-sportscholen natuurlijk, maar zeker ook voor al die sporters. Maar we hebben van de eerste lockdown geleerd. We gaan verder met zoom-sessies voor leden/abonnees en dit keer ook om jongeren uit Maaspoort en Empel ermee kennis te laten maken”, aldus Maikel.

“We willen de jongeren helpen en de wijken helpen. Trainen betekent minder overlast en met een positieve vibe bezig zijn. Dat willen we met zijn allen graag doorzetten. We moeten wel even improviseren met materiaal. Bijvoorbeeld met water gevulde plastic flessen en dergelijke.” De leden van Reflex kunnen gebruik maken van materiaal, dat de sportschool aan zijn betalende leden beschikbaar stelt. Voor de jongeren die kennis willen maken is er met alternatief materiaal al heel veel mogelijk en wij kunnen de jongens en meisjes die mee willen doen daar echt wel bij helpen.”

Meld je aan op de website van Sportcentre Reflex visa de speciale aanmeldingspagina .

Meer informatie over Sportcentre Reflex op de algemene website.