Welkom in Empel: MS More

-door Marja van Kampen Molenaar [Stempel redactie]

Het is ieder vast opgevallen dat het mooie pand op de hoek van Burg. Bekkerstraat en de Brink geen bloemen meer heeft. De nieuwe huursters noemen zich Ms More en verwennen ons niet met flora, maar met een all-round verzorgd uiterlijk. Daar word je toch ook blij van . . . ?

- promotie -

Start met bonenkoffie

Bij de opening zondag 10 maart kon Stempel zich nog net naar binnen wringen, de belangstelling was overweldigend. Tijdens dit interview kunnen wij alles ‘ns rustig bekijken en het mag gezegd: chic en toch heel toegankelijk. Zwart, wit en goud zijn de hoofdtinten met een parelgrijze glansvloer. De professionele koffiebar met huiselijke lange tafel nodigen bij binnenkomst direct uit. Ze moesten daarvoor zelfs een cursus voor barista (vakmens voor bereiden van koffie) volgen, dus dat belooft tongstrelende koffie. De stoepborden en buitenbank staan nog in de planning, want de coffee (to go) is ook bedoeld voor passanten.

Wie zijn Ms More eigenlijk?

Ms More zijn Vera, Jill, Sonja, Anita, Mitsa, Christy en Yvonne, die allemaal staan te popelen ons te verwennen met een (nog) mooiere huid en nagels. Esthetische schoonheid is hun aller kernactiviteit. Vera is een expert in nagels en schoonheidsbehandelingen, Jill is kapster en doet alles op het gebied van henna, zoals browstyling (met een touwtje epileren), Sonja blinkt uit in massages, maar doet ook schoonheidsbehandelingen en Anita gaat 100% voor kunstige nagels. Ms More verhuurt ook “tafels” in dagdelen, vandaar dat nu bv een pedicure aanwezig is. Wij zien ook 2 stagiaires, want Ms More is een erkend leerbedrijf. Doordacht zijn de aparte behandelkamers, dus privacy gewaarborgd.

Tja, wie mooi wilt zijn . . .

Vera en Jill hebben de bevoegdheid om permanente make-up aan te brengen. Voor de wenkbrauwen gebruiken ze poeder, hairstroke (dan worden er kleine haartjes gemaakt) en micro blading (kleine haartjes aangebracht met een mesje). Ze brengen ook permanente eyeliner aan, een mooi lijntje om de lippen òf totaal inkleuren. Speciaal zijn de behandelingen met botox, een middel die de spiertjes verslapt waar het in gespoten wordt, dus prima tegen frons- of lachrimpels. Het kan ook met fillers (opvulling) die een verslapte huid verstevigen, zoals lippen en jukbeenderen. Tja, wie mooi wil zijn, lijdt een klein beetje pijn! Er zijn ook workshops om zelf je make-up beter te leren aanbrengen.

Stempel wil eigenlijk ook wel ‘ns . . . Wij wensen Ms More veel succes!

Dit interview is verschenen in de Stempel van april 2019. Fotografie MS More