Regionale Voetbaldagen bij Emplina

Bijdrage namens de organisatie Regionale Voetbaldagen

Schrijf je nu in voor de Regionale Voetbaldagen bij Emplina
De Regionale voetbaldagen worden op maandag 15 februari, dinsdag 16 februari en woensdag 17 februari 2021 gehouden op het complex van Emplina. Alle voetbal(st)ers geboren van 1 januari 2004 tot en met 31 december 2013 kunnen zich hiervoor inschrijven. Nu met alle Corona maatregelen is het fijn dat de jeugd nog wel mag trainen/voetballen, alleen zitten er wel wat regels aan vast om het goed te regelen. Aan deze editie mogen alleen jeugdleden van vv Emplina deelnemen.

- promotie -

Programma
Tijdens de Regionale voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie ochtenden aangeboden, deze zijn van 09:00 tot 13:00 uur. Het programma is zonder overnachting en lunch, maar met fruit en gezonde snack. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen tevens keeperstraining gegeven. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een deelnamecertificaat & een Robey bal.


Locatie, data & kosten
De Regionale voetbaldagen worden op maandag 15 februari, dinsdag 16 februari en woensdag 17 februari 2021 gehouden op het complex van Emplina, te Empel. Het deelnamebedrag voor deze editie februari 2021 bedraagt € 65,- en na aanmelding ontvangt u een mail met verdere informatie waaronder de betalingsinformatie.

Afgelasting/annulering
Nu in deze Corona periode en winterperiode tijdens de carnavalsvakantie hebben we te maken met meerdere factoren waardoor het kan dat de voetbaldagen alsnog last minute niet door kunnen gaan. Bij sneeuw of strenge vorst gaan de voetbaldagen niet door i.v.m. niet op de velden te kunnen, verder door de Corona maatregelen is binnensporten in een zaal niet mogelijk. Ook houden we rekening met de dan geldende maatregelen wat betreft Corona, de gemeente ‘sHertogenbosch bepaalt hierin wat mag & kan. Mochten we de voetbaldagen af moeten gelasten dan krijgt u een voucher voor deelname aan de editie die we verplaatsen naar de meivakantie.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door naar de website www.regionalevoetbaldagen.nl te gaan en daar het aanmeldformulier in te vullen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn kunt u ze altijd stellen per mail via info@regionalevoetbaldagen.nl