Projectenwebsite Bestuursraad live

Er wordt gestart met een enquete over de ontwikkeling van het Empels Gat.

De bestuursraad Empel en Meerwijk heeft een eigen projecten-website ontwikkeld. In het kader van de vijf speerpunten die zij zich gesteld ziet is er behoefte aan een site waarop aankondigingen van projecten, bevragingen, projectdata en terugkoppelingen kunnen worden gedeeld. De aankondigingen, agenda’s en notulen van vergaderingen blijven hun plekje houden op Empelsnieuws. De websites gaan elkaar in die zin versterken en informatie kan onderling worden gedeeld.

- promotie -

Als eerste wordt gestart met een enquete over de ontwikkeling van het Empels Gat.

Eén van de vijf speerpunten van de bestuursraad is om het Empels Gat tot een aantrekkelijkere en leukere recreatieomgeving te maken.Daarbij wordt gelet op aspecten als Natuurwaarde, Sport & Recreatie, Veiligheid, Bereikbaarheid en Horeca. De bestuursraad wil graag weten wat belangrijk wordt gevonden, wat mooier kan en waar behoefte aan is.

Ga dus naar de nieuwe website en doe mee met de Enquete.

Iedereen kan mee doen aan deze inventarisatie. Maak je ervaringen, ideeën, wensen en meningen kenbaar. Het invullen vraagt maar 5 tot 10 minuten. De enquete sluit op 20 december. In het eerste kwartaal van volgend jaar volgt de eerste terugkoppeling. Ga naar www.bestuursraadempel.nl en laat van je horen!

NB: Voor rechtstreekse vragen aan de bestuursraad kan je altijd mailen naar bestuursraad@live.nl .