Programma Muziekfeesten 2017 nu nog uitgebreider!!

  Het belooft weer een grandioze editie te worden dit jaar van de Muziekfeesten Empel. De zaterdagmiddag is uitgebreid met coverband “The Screamers” en “The Juggets Jazzband“. Ook tijdens de jubileum taptoe zijn er special acts te bewonderen.

  Empel Smaakt: Da’s gezellig!
  De eerste editie van het culinaire evenement “Empel Smaakt” was vorig jaar een groot succes. Op het terras dat was gecreeërd op het festivalterrein hing een gemoedelijk sfeer. De muziek was goed een het eten al even heerlijk!
  Ook dit jaar zullen de klanken van coverband “The Screamers” & “The Juggets Jazzband” zorgen voor een echt relaxed festival gevoel. Onder het genot van deze heerlijke muziek worden de smaakpapillen geprikkeld door de lekkerste gerechten van de deelnemende lokale horecaondernemingen. Dit jaar zijn dit o.a. Restaurant De Blauwe SluisCasa Don ArroyoStadsboerderij Eyghentijds en Brabantsche Worstenbroodjes – Keilekker. De ultieme formule voor lekker eten en drinken!

  - promotie -

  Speciale acts tijdens Taptoe
  Naast het geweldige deelnemersveld van o.a. de Rijnmondband, AMIGO Leiden, Amantius & Exempel. Zijn er dit jaar ook twee special acts te bewonderen tijdens Taptoe Empel.
  Zo is het de 40ste keer dat de jubilerende Jeroen Bosch Verkennersband deelneemt aan de taptoe. Daarom zijn zij te zien samen met een groot jubileumorkest, waarmee zij een uniek optreden verzorgen.
  Als afterparty van de taptoe zijn de slagwerkers van het Fanfarekorps van de Nationale Reserve aanwezig om te laten horen dat er niets mooier is dan een stevig stukje drumwerk!
  De taptoe begint vanaf 14:30 en is eveneens gratis toegankelijk.

  Kaarten Empel Swingt!
  U kunt de komende weken nog steeds kaarten krijgen voor Empel Swingt! met Django Wagner en Baby Blue. Bestellen kan via de website van de Muziekfeesten Empel of bij één van de verkooppunten in Empel (Plus Supermarkt, Bloemist Greenstyling en Bakkerij Erkeland)

  Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina of op www.muziekfeestenempel.nl