Steun samen met Plus je favoriete vereniging

Maak je vereniging enthousiast om zich aan te melden en spaar mee

Plus William en Ursula Paans uit Empel draagt samen met de twee andere vestigingen van PLUS in Den Bosch lokale (sport)clubs en verenigingen een warm sportief hart toe. Daarom houden de drie vestigingen een langdurige sponsoractie, waarbij klanten gratis sponsorpunten aan hun favoriete vereniging kunnen doneren. We hebben in totaal €15.000 te verdelen onder de deelnemende verenigingen/clubs

- promotie -

PLUS klanten ontvangen bij besteding van €10 aan boodschappen één PLUS sponsorpunt. De klant kiest vervolgens zijn of haar favoriete club of vereniging uit om de sponsorpunt aan te schenken. Het toekennen van de sponsorpunt aan een vereniging kan gewoon bij PLUS in de winkel. Hoe meer sponsorpunten een vereniging verzamelt, hoe meer euro’s zij ontvangen! De sponsoractie duurt 12 weken en start op 14 juni. Klanten mogen zo vaak meedoen als ze willen.

De deelnemende verenigingen mogen het bedrag dat zij geschonken hebben gekregen, naar eigen inzicht besteden aan bijvoorbeeld nieuw kunstgras of onderhoud van hun clubhuis, of gewoon een dagje weg met de club. Dat is het voordeel dat het bedrag in contanten wordt uitgekeerd.

Clubs of verenigingen die zich willen opgeven voor deze PLUS sponsoractie, kunnen zich voor de vestiging in Empel aanmelden bij William Paans van PLUS William en Ursula Paans. Dit kan zowel telefonisch als per mail op info.701@plus.nl. Maar let wel VOL=VOL.

Kijk voor adres en openingstijden op Plus Empel William en Ursula Paans