Doe mee op 18 augustus met het Open Empels Viskampioenschap 2018

Een bijdrage namens HSV de Vijf Wielen uit Empel:
Beste Sportvissers,

Op zaterdag 18 augustus 2018 zal er na lange tijd weer een Open Empels Viskampioenschap worden gehouden. Dit evenement wordt na een afwezigheid van een aantal jaren weer worden georganiseerd door Jeugdvisvereniging De Vijf Wielen in Empel.

- promotie -

We willen het kampioenschap verdelen in 2 leeftijdscategorieën. De eerste leeftijdscategorie is voor de jeugd van 8 jaar tot en met 17 jaar. De tweede leeftijdscategorie is voor de leeftijd van 18 jaar en ouder.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen de visstekken worden ingedeeld echter zullen we voor de jeugd een afzonderlijk gedeelte reserveren.

Om alles in goede orde te laten verlopen zal er een reglement worden opgemaakt dat later aan de deelnemers bekend gemaakt zal worden.

We hebben dit evenement nieuw leven ingeblazen omdat we dit jaar als Jeugdvisvereniging 50 jaar bestaan.

We moeten uiteraard kosten maken om dit kampioenschap te kunnen organiseren waardoor we een kleine bijdrage vragen in de vorm van 10 euro inschrijfgeld per volwassene. De jeugd zal gratis deel kunnen nemen aan dit kampioenschap.

We willen na de viswedstrijd gezamenlijk de kampioenen bekend maken in Sociaal Cultureel Centrum d’n As tijdens de prijsuitreiking, onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is daar de gelegenheid om gezellig na te praten over hopelijk alle gevangen vis.

Wij hebben er als bestuur heel veel zin om dit evenement na een lange periode van afwezigheid weer terug op de kaart te zetten. Wij hopen op een grote opkomst zodat het een geslaagd kampioenschap zal worden.

Voor vragen en inschrijvingen zie bijgevoegd reglement.

Het bestuur Jeugdvisvereniging “De Vijf Wielen”

Kijk voor meer info op de website www.hsvdevijfwielen.nl
[foto met dank aan HSV de Vijf Wielen]