Omloop van Empel 2017

Omloop van Empel op 25 juni 2017

- promotie -

 

Het kan u niet ontgaan zijn, maar de voorbereidingen voor de Omloop van Empel 2017, zijn weer in volle gang. Het bestuur is weer druk bezig met het regelen van alle zaken om straks op de inmiddels bekende loopzondag weer een geweldig evenement neer te zetten in Empel.

De editie van 2016, was een ongekend succes met ruim 800 lopers verdeeld over 4 afstanden; KidsRun, 5 en 10 kilometer en de nieuwste afstand de 10 EMpelse mijl (16,1 km). Dit is dan ook de basis voor 2017 waar dezelfde afstanden aangeboden worden. De parcours wordt verder gefinetuned en de faciliteiten waar nodig verbeterd. Zodoende heeft straks niemand meer een reden om niet aan de start te staan!

Natuurlijk zijn we wederom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Zonder de hulp van deze toppers, is de Omloop van Empel niet mogelijk. Er zijn diverse taken te verdelen, dus voor ieder wat wils. Kun of wil je niet hardlopen maar wel een belangrijk rol spelen in dit prachtige evenement? Geeft je dan op als vrijwilliger via onze site.

In 2017 steunt de Omloop van Empel de groep RopaRunningBlind. Een compleet team met visueel beperkten gaat de RopaRun-uitdaging aan. Om dit voor elkaar te krijgen is geld nodig. De Omloop van Empel steunt dit prachtige initiatief. Bij je inschrijving kun je vrijwillig een donatie doen. Daarnaast is er via de site aan veiling geopend waar je op startnummer 1 kunt bieden!

De inschrijving voor alle lopen is geopend; er zijn reeds 70 deelnemers ingeschreven en we hopen natuurlijk op eenzelfde aantal als vorig jaar. Kijk voor meer informatie en om je direct in te schrijven op: www.omloopvanempel.nl