Nieuwe buurtAED in Empel

bijdrage namens Arno en Marion Boumans; bevat rectificatie met betrekking tot uitnodiging in de Stempel van april.

Na een intensieve inzamelingsactie is het gelukt. De AED is aangeschaft en geplaatst op het adres Dorsvlegel 6 onder de luifel bij de voordeur. Nogmaals onze dank aan de vele donateurs, de Gemeente ‘s-Hertogenbosch, en verder iedereen die deze actie een warm❤️ hebben toegedragen.

- promotie -

Hoe werkt het?

Iedereen die geregistreerd staat als burgerhulpverlener bij HartslagNu kan worden opgeroepen als er een 112 melding is in de buurt. De oproep kan zijn om naar het slachtoffer te gaan of om een AED op te halen. Degene die de AED ophaalt krijgt tevens de pincode per sms om de AED kast te kunnen openen. Het zou mooi zijn als een ieder die kan reanimeren zich aanmeldt als burgerhulpverlener bij HartslagNu.

Reanimatiecursus

Verder staat er nog een reanimatiecursus op het programma. Zodra wij een locatie en een professionele trainer hebben laten wij dit zo spoedig mogelijk weten alsmede de datum.

Rectificatie met betrekking tot uitnodiging

Wij hadden dit heugelijke moment graag met u willen vieren met een hapje en drankje op 11 mei zoals in de Stempel vermeld. Helaas kan dit door “privé omstandigheden” niet doorgaan. Toch willen wij extra benadrukken dat we iedereen enorm bedanken voor zijn/haar inzet op welke manier dan ook.