New Heroes en LIQWITS bundelen krachten in coronatijd

In de nieuwe werkelijkheid zijn werkend en studerend Nederland harder dan ooit op zoek naar een gezonde balans. In dat licht starten de opleiders van New Heroes en de adviseurs van LIQWITS een interessante samenwerking. Met unieke pakketten bieden ze samen een maatwerkoplossing voor iedereen die zich optimaal wil ontwikkelen in zijn vaardigheden.

Bedrijven laten hun medewerkers momenteel zoveel mogelijk thuiswerken. Veel zakelijke contacten worden nu online onderhouden en ook vergaderingen doen we voor een scherm. Jezelf online ontwikkelen past dus perfect bij ‘het nieuwe normaal’. Deze situatie inspireerde LIQWITS en New Heroes om een nieuw initiatief te starten.

- promotie -

Partners die elkaar perfect aanvullen

New Heroes is ’s werelds grootste online opleider op het gebied van soft skills. Soft skills zijn gedrags- en sociale vaardigheden, zoals assertiviteit, timemanagement en communiceren. Het succesvolle Bossche bedrijf biedt via het unieke e-doing concept meer dan 200 onlinetrainingen aan. Hierdoor kun je altijd en overal werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

LIQWITS is een ander Bosch bedrijf dat zich richt op het verbeteren van teams, processen en bedrijfsresultaten. De oprichters Rahmses Baks en Frank van Ballegooyen gebruiken hun jarenlange expertise en grote diversiteit aan kennis om andere bedrijven succesvol te laten zijn. Zij brengen de behoeftes van een organisatie in kaart op het gebied van effectiviteit en efficiency en bieden vervolgens verbeterplannen op maat.

De juiste tijd voor persoonlijke ontwikkeling

Frank van Ballegooyen: “Veel mensen zoeken naar houvast in deze onzekere tijd. Daarom zien wij juist nu enorm veel kansen. Bedrijven moeten zichzelf opnieuw uitvinden en vaak hun proces verbeteren, maar zeker ook hun medewerkers blijven ontwikkelen. Bij beide trajecten kunnen wij nu helpen.”

“Deze samenwerking tussen LIQWITS en New Heroes komt voor ons op een perfect moment”, vult Rahmses Baks aan. “Samen met Jorn van Wijk (CEO en medeoprichter van New Heroes) hebben we de afgelopen periode een aantal unieke, voordelige bedrijfsabonnementen ontwikkeld, waarbij we ons vooral richten op MKB-bedrijven, scholen en overheden. Zo zorgen we er samen voor dat heel Nederland zichzelf zo snel en betaalbaar mogelijk kan blijven ontwikkelen.”

Voor meer informatie over de dienstverlening van LIQWITS, bezoek de website.

Voor meer informatie over de online trainingen van New Heroes, bezoek de website.

[Dit artikel is ook verschenen in de Stempel van 8 juli 2020]