Muziekfeesten line up

  Django Wagner en Baby Blue zorgen dat Empel Swingt!

  - promotie -

   

  De Muziekfeesten Empel maken met trots de line up bekend van het zaterdagavondprogramma. In het hemelvaartsweekend van 26 t/m 28 mei zorgen volkszanger Django Wagner en coverband Baby Blue voor het feest tijdens Empel Swingt!.

   

  Feesten met Django Wagner

  Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek.
  In 2009 zorgde zijn hit “Kali” Django voor zijn doorbraak en in de jaren daarna stond hij met andere hits zoals “In Ons Café” bekend als één van Nederlands grootste feestartiesten.

   

  Baby Blue: Schijndelse knappe koppen

  Voor het eerst wordt tijdens Empel Swingt! de avond verder ingevuld door een coverband, en dan zeker niet de minste. De 5-koppige band Baby Blue uit Schijndel zorgt voor maar liefst twee uur lang aan covers van de grootste popmuziek.
  Ze zorgen met hun aanstekelijke show voor volle zalen en zijn in 2016 uitgeroepen tot “Populairste Party Band” van de Party Awards.

   

  Kaarverkoop start binnenkort

  De kaartverkoop voor het feest op zaterdag 27 mei start in de komende weken via de website van de Muziekfeesten Empel en de verkooppunten in Empel en omstreken.

  Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina of op www.muziekfeestenempel.nl