Musical ‘Adel Verplicht’ in Perron-3

Voor de vijfde keer speelt theaterkoor Voice Sensation, met enthousiaste leden uit onder meer Empel en Rosmalen, een musical in Perron-3. Het wordt weer een unieke voorstelling waarvan de regie in handen is van Brita Lemmens. Een tipje van de sluier? …


De jaren twintig van de vorige eeuw. De Barones Van Havezaath tot Nimwegen woont op het familiekasteel. Zij heeft een uitgebreide staf aan personeel, die onder leiding staat van haar vertrouweling, huisknecht Charles. Die ondersteuning heeft de barones ook hard nodig, want buiten de zorg voor het kasteel, heeft zij ook de leiding over de fabriek van haar overleden echtgenoot. En aan haar drie kinderen heeft zij weinig tot niets.

De nieuwe baron, haar zoon Roderick, hield zich bezig met feesten en vrouwen. En barones Henriëtte wist maar al te goed dat zij ook niet op haar dochters kon bouwen. De één was kunstzinnig en vreselijk vaag, de ander veel slimmer, maar nukkig. Met zulke karakters is het heel erg de vraag: leefden ze nog lang en gelukkig?

- promotie -

De bezoeker van de musical kan zich verheugen op de nodige verwikkelingen waarbij de leidraad is dat de liefde alles overwint. Maar of dat ook tot een happy end leidt?

Donderdag 31 oktober 20.00 uur première
Vrijdag 1 november 20.00 uur voorstelling
Zaterdag 2 november 20.00 uur voorstelling
Zondag 3 november 14.30 uur matineevoorstelling
Kaartjes € 16,50 incl. pauzedrankje via www.perron-3.nl of aan de kassa