Lego bouwfestijn voor het goede doel

De 4e editie van Kinderen bouwen voor Kinderen wordt op zaterdag 2 en zondag 3 november a.s. georganiseerd in het mooie hoofdkantoor van Heijmans  aan de Graafsebaan in Rosmalen.

Dit bouwfestijn wordt jaarlijks georganiseerd door de Lions club Rosmalen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kind- gerelateerde goede doelen in Rosmalen en omgeving. Door deelname aan dit evenement beleven kinderen en hun ouders een leuke dag en tegelijkertijd steunen ze hiermee andere kinderen. Een win-win situatie !

- promotie -

Kinderen kunnen samen met hun ouders, ooms en tantes en/of opa’s en oma’s een ochtend, middag of zelfs een hele dag bouwen. Bouwen gebeurt met de bekende blokjes van Lego, Duplo en Kapla, maar kan ook met het nieuwe speelgoed van Laq en Twickto. Voor de echte bouwliefhebbers is er ook nog de good-old Meccano, waarmee leuke creaties in elkaar geschroefd kunnen worden.

Ter inspiratie zijn er diverse unieke en grote schaalmodellen van Lego en Meccano opgesteld. Leuk om te zien maar nog leuker om na te bouwen. Kortom een grote verscheidenheid aan bouw-speelgoed waarmee kinderen (en volwassenen) naar hartenlust kunnen bouwen en creëren.

Dit jaar gaat de volledige opbrengst (waarbij een strikt anti-strijkstok beleid wordt gevoerd) naar het opknappen van de Tuin van De Villa op de Binckhorst (Cello) en naar een aangepaste elektrische duofiets voor Stichting TIM.

Er kan gespeeld worden op vier verschillende dagdelen: zaterdag- en zondagmorgen van 9:30 – 13:00 uur en zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 – 16:30 uur. Entree-kaarten voor kinderen van 3 tot en met 99 jaar kosten € 5,- in de voorverkoop en zijn te bestellen via de website www.kinderenbouwenvoorkinderen.nl .

Wil je een kaartje kopen op de dag zelf dan kan dat maar dan betaal je € 6,- en er kan aan de kassa niet gepind worden. Er is een maximum aantal bezoekers per dag dus wacht niet te lang met het kopen van een kaartje!