Last-Minute Zomerschool 2017 geopend

  De zomerschool blijkt te voldoen aan een duidelijke behoefte onder de senioren in Den Bosch: op dit moment hebben al ruim 410 unieke deelnemers zich opgegeven voor meer dan 1200 activiteiten!   Een groot aantal activiteiten zitten dan ook al helemaal vol. MAAR het goede nieuws is dat er bij een aantal activiteiten nog plaats is  in de periode van maandag 17 juli tot en met vrijdag 4 augustus. 

  Vanaf heden kan men zich via de last-minute-balie aanmelden. Dat kan als je er eerder nog niet aan toe bent gekomen, omdat je bijvoorbeeld op vakantie was. Maar dat kan ook als je al wel hebt ingeschreven, maar nog een extra activiteit wilt doen.  Inschrijven kan via de site: www.sasdenbosch.nl onder het kopje zomerschool of  vanaf 17 juli ook dagelijks In de Roos (zuid) of De Ontmoeting (Rosmalen).

  - promotie -

  Het zijn niet de minste activiteiten waar je nog aan deel kunt nemen. Wat te denken van een  Natuur-in-de-stad wandeling; Toren uit boven de stad (beklim de toren van de St. Jan); 
  Zing met ons mee; Vaar-wandeltocht in de stad; Ontdek het Vicky Brownhuis; Nationaal Monument kamp Vught; Jeu des Boules; Zing met ons mee; Boogschieten bij de Oude Schuts. 

  Liever binnen in beweging? Verrassende activiteiten zijn  Werelddansen, Yogadans en Salsa dansen  En tenslotte voor diegenen die hun hoofd willen laten werken: er zijn nog een paar plaatsen bij Mindfulness en bij Bestanden en mappen beheren op de computer. 

  Een leuke uitdaging vind je nog bij “Laat jezelf zien en speel toneel”, terwijl de excursie “Te gast bij onze Brandweer” eigenlijk een must is voor iedereen!

  Voor het geld hoef je het niet te laten: een activiteit kost 5 euro en daar krijg je ook nog koffie of thee voor!  Op de site kun je direct zien of een activiteit al vol is: dan kun je die niet meer kiezen. Wacht niet te lang en neem er in ieder geval een kijkje…. Tot één van de komende weken, toch zeker?