Nieuwe hilarische komedie van theatergroep Impla [voorstellingen uitgesteld]

  Reserveer hier je kaarten

  [update redactie Empelsnieuws 14 maart 2020: voorstellingen zijn uitgesteld. Kijk op www.impla.nl voor actuele informatie ].

  - promotie -

  De nieuwste voorstelling van Theatergroep IMPLA “Van Wie Is Die String?” is een hilarische komedie van Rob van Vliet. Een wervelende en zeer vlotte, eigentijdse klucht van een auteur die al een indrukwekkend oeuvre op zijn naam heeft staan.

  Kom dus kijken in SCC D’n As in Empel op 21, 27 of 28 maart. Kaarten zijn online te reserveren via de website en ook verkrijgbaar bij Greenstyling en Bakkerij Erkeland.

  Tipje van de sluier…

  Jort, Frans en Riena zijn een avondje flink doorgezakt met een aantal mannen!
  De vrouwen waren in die tijd een weekendje naar Amsterdam geweest, om te shoppen. Als de heren weer bij kennis zijn, kunnen ze zich weinig van de vorige avond herinneren! Maar dat er flink gefeest is staat wel vast: overal ligt rommel, zoals lege flessen bier en lege pizza dozen. Er ligt zelfs een rode string! Hoe die daar gekomen is, de heren hebben werkelijk geen idee. Er waren toch alleen mannen op het feest?!

  Dan blijkt dat de dames eerder thuiskomen. Paniek in de tent! Wie ruimt de zooi op! Ze huren een schoonmaakster in, ene Svetlana. Zij komt voor ‘de grote beurt’. Dat is het begin van allerlei misverstanden, roddels en achterklap. Want de dames komen thuis en zien de puinhoop en….de rode string! En dat pikken ze natuurlijk niet. De heren wringen zich in allerlei bochten en werken zich uiteindelijk nog dieper in de ellende.

  Maar hulp komt uit onverwachte hoek: jawel! Een artikel uit de Linda!