Kinderkleding webshop Mini & More helemaal thuis in Empel

HIER KRIJG JE WAAR VOOR JE GELD . . . .

Door Marja van Kampen-Molenaar; verschenen in de Stempel van 28 oktober 2020

- promotie -

Wij kregen een tip dat de webshop van Kelly en Marcel Aarts: Mini & More met outlet kinderkleding, sinds een paar maanden voor 100% vanuit Empel draait. De Stempel wil graag alles weten, dus bellen we op een regenachtige herfstdag aan bij de familie Aarts op de Meerwijkweg 36.

In de huiskamer staan wat stapels dozen en Kelly legt verontschuldigend uit dat partijen meestal hier worden afgeleverd en zij ze zelf zo snel mogelijk naar de loods brengen. Haar man Marcel is daar nu bezig en zij kan ons nu even rustig te woord staan.

Vanwaar de naam Mini & More?

Op onze vraag hoe ze aan de naam van hun webshop komen, verschijnt er onder het mondmaskertje een brede glimlach. Kelly legt uit dat ze kwalitatief mooie en zeker niét dure kinderkleding verkopen: veel voor weinig geld dus en dat is een gegeven. Aan de andere kant wordt het óók wel anders uitgelegd: haar man is 2.13m lang en zij haalt net de 1.65m niet. “Voor welke uitleg gaan jullie?” en wij zien haar ogen twinkelen. De Stempel kan nog wel meer bedenken, het is ronduit een veelzeggende naam.

Mooie producten voor een betaalbare prijs

In 2012 begonnen ze met de nog bestaande webshop “Liefs & meer”, met allerlei hebbedingetjes. In die tijd was Marcel nog prof-basketballer. Hé, daar gaat De Stempel een lichtje op: dat is geen onbekende. Was hij niet bij de New Heroes? Kelly zat toen fulltime in het onderwijs en het was en is voor hen altijd een leuke uitdaging om voor een gunstige prijs producten in te kopen. Ze trouwden, kregen 2 prachtige dochters en toen viel het snel op dat het kopen van kinderkleding een dure aangelegenheid was. Het werd een sport om voor een lage prijs hun meiskes prachtig aan te kleden en zo ontstond het idee om merkkinderkleding te gaan verkopen, maar dan tegen outletprijzen. Na wat partijen aangekocht te hebben via Marktplaats kregen ze steeds meer contacten en begon de webshop te groeien. In 2017 richtten ze Mini & More op. Aanvankelijk met de voorraad thuis en later in een loods in Kerkdriel. Het is heel fijn dat nu alles in Empel op het bedrijventerrein is gesitueerd en ze dus een echt Empels bedrijf zijn geworden. Marcel werkt daar fulltime, Kelly nog 3 dagen in het onderwijs, maar ’s avonds en in het weekend is ook zij druk met de webshop. Ze benadrukt dat dit werk – webshop en onderwijs – heerlijk te combineren is met hun gezin.

Welke zijn de Nederlandse merken die jullie voeren?

Kelly denkt even na en zegt veel leuke merken te verkopen, zoals bijvoorbeeld Quapi, Lovestation22, Topitm, Little Miss Juliette, Nais, Ninni Vi en nog veel meer! De Stempel is best onder de indruk dat ze met kortingen van minstens 50% van de originele verkoopprijs werken.  Wat is hun geheim? Kelly laat voorzichtig los dat ze een wisselend aanbod voeren en nooit vooraf kunnen voorspellen wat ze binnen krijgen. Ze kopen partijen op, aan het einde van het seizoen en dat is voor iedereen gunstig.

“Blijf ons volgen”, zegt ze bij het afscheid en: “Kijk ook eens op Facebook”. De Stempel gaat dat zeker doen! Veel succes, familie Aarts. Voor informatie: www.miniandmore.nl en www.facebook.com/miniandmorekinderkleding .