Kinderen bouwen voor kinderen

De 3e editie van Kinderen bouwen voor Kinderen wordt op zaterdag 3 en zondag 4 november a.s. georganiseerd in het fraaie hoofdkantoor van Heijmans aan de Graafsebaan te Rosmalen.

Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Lions club Rosmalen om geld in te zamelen voor kind-gerelateerde goede doelen in Rosmalen. Dit jaar gaat de opbrengst naar speeltuin ‘het Kwekkeltje’ en SJV Rosmalen.

- promotie -

Kinderen kunnen samen met hun ouders en/of grootouders 4 uur lang bouwen met de bekende blokjes van Lego®, Duplo®, en Kapla, maar ook kennismaken met het nieuwe speelgoed van Laq en Twicklo. Voor de echte bouwliefhebbers is er ook nog de good-old Meccano, waarmee leuke creaties in elkaar geschroefd kunnen worden. Kortom een grote verscheidenheid aan bouw-speelgoed waarmee naar hartenlust gebouwd kan worden. Na het succes van de uitdagende Kapla-challenge, die vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, zal deze test ook dit jaar weer een plek krijgen.

Naast bouwpret is er ruimte voor ontspanning in de coffee-corner waar een hapje en een drankje kunnen worden genuttigd en voor de lichamelijke inspanning kan je terecht op de skelterbaan die is opgesteld op de overdekte parkeerplaats van Heijmans. Daarnaast zullen er, ter inspiratie, verschillende bouwwerken en installaties van het speelgoed ten toon gesteld worden.

WANNEER
• zaterdag 3 november 2018
09.30 – 13.00 uur
13.00 – 16.30 uur

• zondag 4 november 2018
09.30 – 13.00 uur
13.00 – 16.30 uur

PRIJZEN
• € 5,50 in de online verkoop via www.kinderenbouwenvoorkinderen.nl
• € 6,00 aan de kassa
• De prijs is inclusief een muntje voor koffie/thee/ranja.