Informatiebijeenkomst Bridge in Empel

Kom kennismaken met Bridge!

Bridgeclub Safety Play organiseert voor alle senioren (55+) in Empel een informatiebijeenkomst over bridge. Ook senioren buiten Empel zijn uiteraard welkom.

- promotie -

Bridge is vooral ook een middel om ouderen met elkaar in contact te brengen, nieuwe mensen te ontmoeten en de hersenen flink aan het werk te zetten, oftewel fitness for the mind.

INDIEN  U KENNIS  WILT  MAKEN met dit mooie kaartspel bent u van harte welkom op een informatiebijeenkomst IN  SOCIAAL CENTRUM “ D’N  AS” , ASMUNT  3, 5236 AS  TE EMPEL op woensdagmiddag 7 november 2018 van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kaartervaring is niet nodig. Een ervaren bridgedocent is aanwezig om over dit mooie spel te vertellen en eventuele vooroordelen weg te nemen. Kom op deze middag ontdekken hoe leuk en sociaal bridge is. Aan deze informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden, wel krijgt u een kop koffie of thee aangeboden.

Als u van deze informatiebijeenkomst gebruik wilt maken, laat het ons even weten. Dit kan per mail of telefonisch bij MEVR.  HENNY VAN  BOXTEL, TELEFOON  073 – 6222527 of mailadres: josenhenny@gmail.com

Mocht u enthousiast geworden zijn na deze informatiebijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden voor een bridgecursus die bij voldoende deelname ook op deze locatie kan worden gegeven op een donderdagavond. Dat is de vaste speelavond van Safety Play.

Bridgeclub Safety Play bestaat al 75 jaar en speelt sinds 2001 elke donderdagavond in het Sociaal Cultureel Centrum d’n As in Empel. U kunt hier ook even binnenlopen en u aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Ook als u lid wilt worden en een paar keer wilt meespelen om te zien of u zich bij deze club thuis voelt bent u van harte welkom.

Voor meer informatie over de bridgeclub Safety Play kijk ook eens op onze website.