ITRepairshed: expertise en Service in ICT

Nieuw in Empel, Floris Benink stelt zich voor

Mag ik mij aan u voorstellen?

- promotie -

Mijn naam is Floris Benink en in het najaar van 2018 kwamen wij hier in Empel wonen. We ontvingen een hartelijk, warm welkom van alle buurtbewoners van Empel en wij wonen hier nog steeds hartstikke naar ons zin.

Keuze voor ICT

Ik vond ICT altijd al een interessant onderwerp. Ik kan me daarbij helemaal verdiepen in allerlei problemen. De uitdaging bestaat er voor mij in om altijd tot de beste oplossing te komen. Mijn afgeronde ICT opleidingen ondersteunen me daarin.Ik ben kundig op zowel software- als hardware gebied en heb veel praktische kennis en inzicht. Niets is voor mij teveel.

Start eigen bedrijf

Ik heb een aantal jaren gewerkt bij eenmansbedrijven en bij computerwinkels. Ik was daar verantwoordelijk voor reparaties/nieuwbouw en het oplossen van computerproblemen. Nu is het dus zover dat ik mijn eigen bedrijf heb gestart op basis van één van mijn favoriete hobby’s.

ITRepairshed

ITRepairshed is vooralsnog een eenmansbedrijf met alle benodigde vakkennis en verstand van zaken op het gebied van ICT. Daarbij staat de bescherming van de privacy van mijn klanten voorop. Ik ga dan ook zorgvuldig met u en al uw persoonlijke bestanden om zodat er geen enkel bestand verloren gaat.

De klant voorop

Professionaliteit staat voor mij voorop en ik streef altijd naar een goede prijs / kwaliteit / service verhouding.  Ik wil het probleem van elke klant zo goed mogelijk kunnen oplossen of de juiste oplossing aandragen, zodat elke klant tevreden en met een fijn gevoel weer achter de computer gaat werken. Ik hoop u als klant te mogen verwelkomen en al uw problemen onder handen te mogen nemen!

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website: https://www.itrepairshed.nl/ . Of volg ITRepairshed op Facebook: https://www.facebook.com/ITRepairShed/  en Instagram https://www.instagram.com/itrepairshed/.

[dit artikel is ook verschenen in De Stempel van 17 maart 2021]