Nadia Bellussi-de Feijter: hart voor je vermogen

[Bijdrage in de rubriek ” Nieuw in Empel” in De Stempel van 17 maart 2021]

Voor ons zit een enthousiaste, ervaren en deskundige vermogensbeheerder. Beleggingsexpert Nadia Bellussi-de Feijter heeft, met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële wereld, de knoop doorgehakt en gaat als onafhankelijk, zelfstandig vermogensbeheerder aan de slag.

- promotie -

Nadia is getrouwd met Eimert en moeder van Quintijn (11) en Phaedra (9) en ze wonen sinds 2015 jaar op de Tarweakker in Empel. Daarnaast is zij ook bestuurslid, penningmeester & fondsenwerver bij het Vicki Brownhuis, een ontmoetingshuis voor mensen met kanker in ’s-Hertogenbosch.

Waar komt je voorliefde voor beleggen vandaan?

‘Op mijn 21ste heb ik mijn eerste aandeel en optie gekocht om mijn studiefinanciering aan te vullen, en dat werkte’, vertelt Nadia lachend. Na 17 jaar ABN AMRO en 10 jaar Van Lanschot Private Banking heeft Nadia als beleggingsspecialist, directeur beleggen én senior vermogensbeheerderméér dan haar sporen verdiend. Ze is één van de weinige vrouwelijke vermogensbeheerders in Nederland. ‘Dat is best gek, want uit onderzoek blijkt dat vrouwen betere beleggingsresultaten boeken dan mannen’, zegt Nadia met trots.

Waarom zou je overstappen van je bank naar een zelfstandige, onafhankelijke, beheerder?

‘Vooral voor de persoonlijke aandacht die je krijgt en de korte communicatielijntjes. Ik ga voor de optimale mix tussen risico en spreiding zonder onnodig te handelen. Iedere klant krijgt een maatwerkportefeuille.’ Wisseling van contactpersoon, is bij Nadia, als zelfstandig ondernemer niet aan de orde. ‘Daarbij is het ook fijn als je beheerder lekker dichtbij woont’. De instapgrens voor persoonlijk vermogensbeheer is al gauw € 1 miljoen. Bij Nadia ben je als particulier, ondernemer of stichting aan het juiste adres vanaf 200 duizend euro. ‘Ik maak voor mijn klanten graag onafhankelijke beleggingskeuzes: individuele aandelen/obligaties, trackers, (thema)beleggingsfondsen, vastgoed, en gestructureerde producten behoren ook tot de mogelijkheden. Echt maatwerk, dat precies bij jou past.’

Dus wat zijn de voordelen als jij het vermogen gaat beheren?

  1. Meer rust en tijd, je vermogen is in vertrouwde, ervaren handen
  2. Een échte maatwerkportefeuille
  3. Onafhankelijke selectie van beleggingsinstrumenten
  4. Altijd direct contact. Bij jou thuis of bij mij thuis of op kantoor. Jij kiest!

Nadia is aangesloten bij THB Vermogensbeheer. Zij bestaan 23 jaar en hun specialisten hebben samen meer dan 144 jaar ervaring. De beheerportefeuilles worden ondergebracht bij ABN AMRO en BinckBank, dus gegarandeerd veilig.

‘Gun je vermogen persoonlijke aandacht’, rondt Nadia af. Ze bespreekt graag de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie (en een kneeltje?). De Stempel is trots dat Empel nu beschikt over een vakkundige, vrouwelijke vermogensbeheerder en wenst haar veel succes als zelfstandig ondernemer.

Meer informatie? Bel Nadia op 06-53 86 42 85 of mail naar n.bellussi@thbvermogensbeheer.nl