Halve finale voor Bossche dansers op het WK hiphop

    Twee teams van Sportacademie van Gent hebben de halve finale bereikt op het WK hiphop in Leiden. Beide coaches Patricia en Demi zijn super trots. Zowel No’torious als Rebellious, met onder andere deelnemers uit Empel, moesten de finale voorbij laten gaan, maar hebben toch een mooie prestatie geleverd. Stralen op het podium is een belangrijk gegeven bij de Bossche team. Het niveau was dit jaar zeer hoog! Eerder dit jaar hadden de Bossche selectiedansers de eerste drie plaatsen weten te bemachtigen op het officiële landelijke hiphop kampioenschap.

    Extra bijzonder is het dat Nederland de Big Trophy Award won voor de grootste deelname aan het WK 2017 te Leiden. De Nederlandse delegatie bestond uit ruim 300 deelnemers

    - promotie -

    Het WK hiphop is een groots internationaal hiphop evenement met deelnemers uit ruim 20 landen, waarbij een internationale jury de verschillende disciplines beoordeelt. Er zijn Battles, crew competition, duo competition, workshops en meer.

    Dit jaar vonden deze wereldkampioenschappen plaats in  ECC Leiden van 19 tot en met 21 oktober j.l. Meer dan 1000 dansers vanuit de hele wereld deden hieraan mee en het niveau wordt ieder jaar beter en beter.