Greenstyling opent haar deuren op een nieuw adres!

-door Marja van Kampen Molenaar [Stempel redactie]

Wat zal ons Mientje tevree omlaag zien . . . . Vanaf 1 september zit Greenstyling in haar buurtwinkeltje

- promotie -

Iedereen in Empel herinnert zich het kleine buurtwinkeltje van broer en zus Wim en Mien van Uden in de Godschalxstraat 28. Sinds 2009 moest Mien het zonder broer Wim doen, maar ook toen opende ze elke dag gewoon haar vertrouwde winkeltje.

Een nieuw begin

November 2016 stierf ook Mientje, zoals ze liefkozend in Empel werd genoemd en stond het winkeltje leeg. Niet lang meer, want achternichtje Simone (38) – haar opa was de broer van Mien – brengt weer leven in de winkel. Ze weet zeker dat haar tante het geweldig zou vinden dat de winkelbestemming is gebleven en ze gunde het haar zo!  Simone opende 18 maart 2006 haar eerste winkel waar nu de Domino’s zit en sinds 4 oktober 2008 in het hoekpand aan de Burgemeester Godschalxstraat 39.

Een koperen jubileum

Inmiddels bestaat haar zaak 12 ½ jaar en is dit een mooi moment om in haar eigen pand op nummer 28A verder te gaan. Het voormalige woonhuis en de winkel zijn samengevoegd. Daardoor ontstond er een prachtige nieuwe ruimte voor Greenstyling met daarin een kleine separate ruimte, waar klanten op verzoek privé te woord gestaan kunnen worden. Handig bij het bespreken van bruidswerk en in ‘t bijzonder rouwwerk. Dat zijn toch emotionele gebeurtenissen. Ze verheugt zich er ook bijzonder op om met vriend en dochter achter haar winkel te kunnen gaan wonen. Die bouw is nog volop bezig.

Greenstyling 2.0

Met de verhuizing naar het nieuwe pand werd tevens het logo en de huisstijl opgefrist. Het assortiment in Greenstyling blijft ook op nummer 28A net zo verfijnd als altijd: mooie bloemen en planten, maar ook weer met cadeauartikelen, potterie en meer. Steeds aangepast aan het jaargetijde. Met haar medewerkers doet ze de naam “styling” eer aan, want het is immers altijd weer verrassend hoe “groen en bloem” zijn opgemaakt. Daar word je gewoon erg blij van!

Leuk dat rondom de Brink onze middenstand groeit en extra bloeit met Greenstyling. We hebben de bakker, de modewinkeltjes, de Thai, de kapper, pizzaboer, horeca, apotheek, de supermarkt èn de bloemenwinkel. Dat wordt steeds meer ‘t “hart van Empel” en een leuk ontmoetingspunt. Nu nog de Brink wat gezelliger!

Stempel wenst Greenstyling heel veel succes en aanloop!

[dit artikel is verschenen in de Stempel van september 2018; fotografie regien van Dartel]