Glasvezel in Empel?

    We lezen allemaal misschien wel over glasvezel en misschien zijn er wel mensen die zich afvragen hebben we dit in de wijk Empel, met aardig wat inwoners….zelf woon ik aan de Breeakkers, een wijk die zo ongeveer in het jaar 2000 is gebouwd. Zou je toch verwachten dat er al glasvezel ligt? Nee dus….

    Gemeente Den Bosch zegt dat ze er niet over na willen denken, pas als er genoeg animo is…zelfs ‘KPN’ wil niet buigen…Ik heb begrepen dat meer dan 40% van de bewoners zich moeten melden. Sinds vorig jaar is in de Groote Wielen een project afgerond door RegFibre, in opdracht van Rosmalen. En vraag je je af waarom glasvezel handig zou zijn, of nog beter met alle moderne technologie denk ik dat je glasvezel moet hebben in de wijk. Check maar eens Internet.

    - promotie -

    Geen idee wie zich hier nog meer mee bezig houdt, daarom voor mij via Empelnieuws…het enige wat ik kan aanraden i.p.v. een frustrerende bureaucratie te doorstaan is aanmelden op https://www.eindelijkglasvezel.nl/

    Ik hoop dat het werkt…