Gezonde Route Rosmalen op 28 oktober

Gezonde Route Rosmalen

‘Hulp en steun zijn dichterbij dan je denkt’

- promotie -

Op zondag 28 oktober organiseren bijna zestig lokale gezondheids-, welzijns- en vitaliteitsondernemers de Gezonde Route Rosmalen. Op deze dag openen de aangesloten ondernemers tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren van hun praktijk of werkruimte. Doe vrijblijvend mee met een workshop, kijk even rond of onderga een behandeling. Elke deelnemer heeft die dag wel een speciale actie, workshop of aanbieding. Op www.gezonderouterosmalen.nl vind je meer informatie.

Hulp en steun dichtbij

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Want je gezondheid is een kostbaar bezit. In Rosmalen zijn zorg- en dienstverleners veel dichterbij dan je denkt. Bij deze vaak kleine ondernemingen stap je misschien niet zo makkelijk naar binnen. Bijvoorbeeld omdat ze werken op afspraak. Of omdat je niet weet dat ze bij je om de hoek zitten. Of omdat je niet precies weet wat die ene praktijk nu eigenlijk doet. Daarom willen de deelnemers aan de Gezonde Route Rosmalen zich graag aan je presenteren en met je kennismaken.

Veel activiteiten

Tijdens de Gezonde Route Rosmalen bieden alle deelnemers een speciale actie of activiteit aan. Dat kan een (gratis) workshop zijn, een korte kennismakingsbehandeling, een speciale actie of bijvoorbeeld een korting die alleen op die dag geldig is. Voor sommige activiteiten kan een kleine vergoeding worden gevraagd. Je vindt dit allemaal overzichtelijk gerangschikt op de website: www.gezonderouterosmalen.nl

De route

Maak je er graag een actieve dag van? Stippel dan online alvast een mooie fiets- of wandelroute uit. Binnen de openingstijden langs alle deelnemers gaan, wordt gezien het aantal wel een uitdaging. Online stellen de deelnemers zich aan je voor. Dat helpt je om vooraf een selectie te maken. Handig toch?

Maak kennis met Gezond Rosmalen. Kom ook ervaren, voelen, ruiken, proeven en zien op zondag 28 oktober 2018!

[foto met dank aan de organisatie van Gezonde Route Rosmalen]