2 september gezinsviering in de Landelinuskerk

De vakantie met veel zon ligt alweer achter ons, we zijn volop bezig met de dagelijkse dingen, werk en weer naar school. Het is fijn om na een welverdiende vakantie de rust van tijd tot tijd te nemen en de zondag is daar uitermate geschikt voor.

Daarom hebben we op zondag 2 september om 9.30 uur weer een gezinsviering in onze Landelinuskerk. Het thema is, “fijn dat je er bent”. Hoe fijn is het elkaar te zien. Of even op ziekenbezoek, of gewoon naar iemand, die vaak alleen is en met niemand kan praten. Dat doet mensen goed.

- promotie -

Op vakantie dachten we ook aan elkaar en stuurden kaartjes met wensen, deelden verhalen van het mooie weer en gezellige uitjes. Het is goed om van tijd tot tijd aan iemand te denken en van je te laten horen.

  • Op school is er een hele grote ansichtkaart gemaakt, met allemaal goede wensen
  • voor de viering vanaf 9.15 uur liggen er kaarten klaar, waar ook u, uw wens kenbaar aan iemand kan maken. Wij zullen die kaarten dan bezorgen.
  • Op school zijn er aan de kinderen ook kaarten meegegeven, die mogen ze kleuren en versieren en voorzien van een mooie tekst, voor iemand,  die jij vindt , dat het fijn is dat die er is.
  • Tijdens de viering gaan we daar over praten. Paulus een helper van Jezus, schreef ook brieven met boodschappen en tips aan de mensen en daarover zal de Pastor ons vertellen.

Komen jullie ook?

-Werkgroep gezinsvieringen en team Kind centrum ‘t Wikveld