Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cancelled: Collecteweek duofiets Breeakkerhuis

1 december 2019 tot 7 december 2019

Update bericht dd 19 november: De duofiets is inmiddels gerealiseerd. Meer informatie in de aankomende Stempel!

Geeft u ook aan de collectant?

Oproep namens het Breeakkerhuis

Het Breeakkerhuis is in december 2018 geopend en is een kleinschalige woonvoorziening voor bewoners met geheugenproblematiek. Wij bieden wonen ‘gewoon als thuis’. Dat betekent dat we zoveel als mogelijk is, de regie bij de bewoner laten en hem of haar zoveel mogelijk betrekken bij de dagelijkse gang van zaken. We dekken dus samen de tafel, doen samen de afwas, of er schuift iemand aan bij de kok om de aardappelen te schillen. Daarnaast hebben we dagelijks activiteiten om een structuur en duidelijkheid te geven.

Het Breeakkerhuis ligt op een mooie plek. Midden in de wijk en dicht bij het water. Een mooie positie voor een wandeling in een groene omgeving. Waar we vanaf de start van de locatie al over dromen is het beschikken over een duofiets. Dit zou het gemakkelijker maken om eens met iemand een boodschapje te gaan doen in het dorp of een rondje te fietsen over de dijk. Een mogelijkheid om te genieten van de mooie omgeving.

Een duofiets is echter een kostbaar iets. Reden voor ons om aan te kloppen bij de organisatie Fietsmaatje en de gemeente om te kijken hoe we het voor elkaar kunnen krijgen hierover te kunnen beschikken. Vanuit de gemeente hebben we toestemming gekregen om binnen Empel te collecteren. We gaan dit doen in de periode van 1 tot en met 7 december.  Op deze manier hopen we een eerste bedrag in te zamelen om uiteindelijk te komen tot de aanschaf.

Namens onze bewoners alvast bedankt voor uw bijdrage!

Gegevens

Begin:
1 december 2019
Einde:
7 december 2019
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://dagelijks-leven.nl/huizen/s-hertogenbosch-het-breeakkerhuis/