Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Allerzielenviering met lichtprocessie

2 november 2019 19.00 tot 21.00

Op zaterdag 2 november vindt in de kerk en op de Parochiebegraafplaats in Empel wederom een speciale herdenkingsavond plaats. In het kader van Allerzielen worden onze overleden dierbaren die avond op een bijzondere manier herdacht. De avond begint met een Heilige Mis om 19:00 uur en daarna is er een stille processie (start rond 19:50 uur) waarin van het kerkplein naar de sfeervol verlichte begraafplaats wordt gelopen alwaar de herdenkingsavond plaatsvindt.

Met live muziek en zang, een gedicht, lichtjes en een herinneringsboom voor de kinderen wordt op gepaste wijze stilgestaan bij alle dierbare overledenen. Daarna is er voor eenieder de mogelijkheid om een lichtje te plaatsen op het graf of bij de herdenkingsplek van hun overleden dierbare. Na afloop van de ceremonie wordt er koffie, thee en warme chocolademelk geschonken.

Deze avond wordt georganiseerd door de parochie in samenwerking met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding en mogelijk gemaakt door diverse lokale ondernemers en vrijwilligers.

Gegevens

Datum:
2 november 2019
Tijd:
19.00 tot 21.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags: