Empelse Doe Dagen: al 10 jaar Feest!

Het is alweer 10 jaar geleden dat Angelique de Werd en Andrea Halewijn het idee hadden om een kindervakantieweek te organiseren in Empel. Ze zochten vriendinnen bij elkaar om het mogelijk te maken en met zo’n 100 enthousiaste kinderen werden de eerste Empelse Doe Dagen een feit.

Al binnen enkele jaren steeg het aantal kinderen naar 250 en werd verhuisd van het Exempel terrein naar RKVV Emplina.

- promotie -

Inmiddels is het aantal kinderen gegroeid naar rond de 300 en heeft het bestuur versterking gekregen van een activiteitencommissie die elk jaar weer voor de dinsdag en woensdag een leuk en gevarieerd programma samenstelt.

Traditiegetrouw is de maandag gereserveerd voor het hutten bouwen en alle kinderen worden uitgenodigd om het thema “Al 10 jaar Feest” extra kracht bij te zetten bij de aankleding van de hut en de eigen outfit.

Inmiddels is de inschrijving gesloten en zijn alle deelnemers bekend en ingedeeld. Na een heerlijke vakantie kan dus het 10-jarig jubileum van de Empelse Doe Dagen feestelijk gevierd en beleefd worden van maandag 13 augustus tot en met woensdag 15 augustus.

Alle informatie, met planning, huisregels en indeling is te lezen in het EDD infoboekje 2018 Bezoek ook de EDD website en tot slot de facebook pagina voor de allerlaatste updates.