Empel kijkt uit naar een fantastische Koningsdag 2022

Ingezonden door het Oranjecomité Empel

We kunnen weer!    

- promotie -

Na de coronajaren kon het draaiboek weer afgestoft worden en zijn we volop in voorbereiding voor een fantastische koningsdag. Traditiegetrouw begint de dag rond 10.00u met het eren van de gedecoreerden en de ronde door Empel met versierde steppen, fietsen en skelters, onder begeleiding van Exempel (zie routekaart onderaan). Wat zou het leuk zijn als de huizen en straten langs de route versierd zijn en de kinderen worden aangemoedigd!

De Brink

Meteen aansluitend, om 11.00u starten de festiviteiten op De Brink. Springkussens, stormbaan, klimtoren, bewegen met Nijntje pleintje, knutselen, schminken, FIFA-voetbalcompetitie en nog veel meer! Voor elke leeftijd is er iets te doen. Vergeet niet je cupcake in te leveren voor de Empelse Cupcakecup.  Ook de vrijmarkt mag natuurlijk niet ontbreken! Dus ga alvast op zoek naar speelgoed en spulletjes om te verkopen.

Terras

Op het terras van café De Sport kan worden genoten van een hapje en een drankje. In de middag krijgen we een spetterend optreden. We houden nog even geheim van wie, maar gezellig gaat het zeker worden.

Hulp is welkom!

We zijn nog op zoek naar mensen die ons een paar uurtjes willen helpen bij bijvoorbeeld opbouwen, opruimen of andere activiteiten gedurende de dag. Wil je helpen? Stuur een mail naar oranjecomite.empel@gmail.com.

Houd Facebook (Oranjecomite Empel en Empelsnieuws) in de gaten voor meer informatie.

  *** Kom op 27 april naar De Brink in Empel om er een feestelijke dag van de maken! ***

Namens het Oranje comité Empel: Wim Donk, Simone van Zandvliet, Nicole Verhoeven en Inge Gnirrep.

Routekaart fietstocht Koningsdag 2022 Empel

[Dit artikel is verschenen in De Stempel van 30 maart 2022]