Can You Feel It? Exempel brengt nieuwe show op Taptoe Empel!

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert Drumfanfare Exempel haar jaarlijkse taptoe op het evenemententerrein aan de Pottenbakker in Empel. Aanvang is om 15:30 en de toegang is gratis.

Exempel ontvangt diverse deelnemers en brengt zelf voor het eerst de nieuwe show “Can You Feel It” ten gehore. Een show over gevoelens. Gevoelens van blijdschap, verdriet, onbezorgdheid, eenzaamheid en hoop. De show is aan afwisseling van popmuziek (Phil Collins, The Jackson 5), latin (Incognito) en zelfs een stukje klassiek (Night of the Proms).

- promotie -

Ook de jonge welpen van de vereniging zijn aanwezig. Dit jaar hebben de jongens en meiden van Jong Exempel gewerkt aan hun nieuwste showproductie “United”. Ontwikkeld in samenwerking met de jonge muzikanten zelf brengen zij een programma met muziek over winnen, verliezen maar vooral samen de strijd aan gaan.

Stageband Next zet de toon vóór aanvang van de taptoe. Het podiumorkest speelt een divers repertoire van popmuziek, jazz en filmmuziek. Uniek is dat zij dit jaar optredens verzorgen inclusief zangeres.

Als gasten verwelkomt Exempel dit jaar de volgende deelnemers:

– Showharmonie OBK Rhenen
Deze showharmonie komt met de gloednieuwe show “Playlist” naar Empel. De afspeellijst voor jong en oud, met populaire hits van toen en nu.

– Drumfanfare Amantius
Ook dit jaar is Drumfanfare Amantius uit ‘s-Hertogenbosch weer te gast op Taptoe Empel. Met hun show “Legends”  spelen zij muziek van de grootste namen uit verschillende muziekstijlen.

– Jong Amantius Den Bosch
Ook het jeugdorkest van Amantius zal erbij zijn op zaterdag 30 juni. Sinds 2017 treeden zij op met de show ” Disney Festival” met bekende muziek uit The Lion King, Frozen en Jungle Book.

– Showkorps O&V Nuenen
Oefening en Volharding Nuenen, een korps dat haar naam eer aan doet. Met de veelbekroonde show “The Olympic Dream” zullen zij het publiek zeker vermaken.

– Drumfanfare DIOS Oijen
Waar een klein dorp groot in kan zijn blijkt wederom met DIOS uit Ooijen. Dit jaar vierde zij haar 50-ste verjaardag waar ook Exempel en Jong Exempel acte de presence gaven.

Taptoe Empel
Toegang: Gratis
Adres: Terrein Exempel aan de Pottenbakker, Empel
Aanvang: 15:30 uur

Voor meer informatie, achtergronden én app: bezoek de website van Drumfanfare Exempel.

[bijdrage met dank aan Drumfanfare Exempel en Exempel MGZN]

[foto met dank aan Gisela Fotografie]