D’n Hof geeft bijzondere avond cadeau

Uitnodiging namens pastoraal centrum D’n Hof Empel

Geef jezelf een bijzondere avond uit cadeau!

- promotie -

Ben jij een alleenstaande man of vrouw? Tussen de 40 en 65 jaar oud? Dan is dit wellicht iets voor jou. Op 27 november a.s. wordt in D’n Hof een Italiaans 3-gangen diner georganiseerd, speciaal voor mensen die een partner hebben verloren door overlijden of echtscheiding. Een pracht gelegenheid voor een gezellige ontmoeting en om elkaar te bemoedigen!

Op deze avond geniet je van een uitgebreid 3-gangen diner, de sommelier schenkt goede wijnen voor je in, je neemt plaats aan een lang gedekte tafel, we draaien fijne muziek en samen met een goed gezelschap zal deze avond een succes worden! Leer nieuwe mensen kennen. Iemand, waarmee je gezellig een dagje weg kan gaan, een kop koffie mee kunt drinken of misschien iemand die je uiteindelijk beter wil leren kennen. Zie het als een “maatje voor een praatje” in welk opzicht dan ook.

Wij hebben een bijzondere locatie en een fijne ambiance voor je in petto. Ongedwongen, geen drempel, geen verwachtingen maar gewoon gezellig samen met elkaar dineren! Wie weet wat daar voor mooie contacten uit voort komen…..

Aanmelden kan tot en met woensdag 10 november door te mailen naar diner.ontmoeten@gmail.com en wij zullen dan een fijn plekje voor je reserveren! Wacht niet te lang met aanmelden, want we hebben maar beperkte beschikbaarheid. Deze avond geven wij graag cadeau, maar het staat vrij iets achter te laten.