De Buurvrouw Kookt: take away voor gezonde en dagverse maaltijden

[Bijdrage in de rubriek ” Nieuw in Empel” in De Stempel van 28 april 2021]

Mijn naam is Nienke Wynia en ik woon met mijn gezin op de Watermunt 14 in Empel. Op 1 januari ben ik begonnen met ‘De Buurvrouw Kookt’: een take away vanuit huis, voor gezonde en dagverse maaltijden, met elke week een wisselend menu. Met passie en liefde voor eten heb ik met mijn jarenlange kookervaring genoeg recepten opgebouwd die ik graag met de inwoners van Empel wil delen.

- promotie -

Ik heb een voorliefde voor de Oosterse keuken, maar de Italiaanse en Franse keuken ontbreken zeker niet in de weekmenu’s. Zelfs van een Hollands stamppotje word ik blij. Lekker eten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn, maar vraagt wel liefde en tijd. Van maandag tot en met vrijdag kun je bij mij terecht voor gezonde dagverse maaltijden. De gerechten worden dagelijks met zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten op bestelling bereid.

Hoe werkt het?
Kijk op Instagram, Facebook of de website van ´De Buurvrouw Kookt´ (www.debuurvrouwkookt.com) en zie wat er op het weekmenu staat. Stuur mij een Whatsapp bericht en laat weten welk gerecht je wil bestellen en voor hoeveel personen. Bestellen kan de hele week en op de dag zelf vóór 09.00uur ’s ochtends. Vanaf 16.30uur tot 18.30uur staat de maaltijd voor je klaar. Bestel gemakkelijk via Whatsapp 0651991073.

Diner aan huis & borrelplanken
Naast het weekmenu kun je ook bij mij terecht voor catering aan huis en borrelplanken. Heb je iets te vieren of wil je in jouw huiselijke omgeving vrienden of familie uitnodigen, maar heb je geen zin om te koken? Laat het dan aan ‘De Buurvrouw Kookt’ over. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk de mogelijkheden op social media en de website.

Toekomstdroom
Mijn droom is om in de toekomst een delicatessen-/traiteurwinkel te openen in Empel, maar tot die tijd wil ik Empel en omstreken kennis laten maken met mijn kookkunsten. In De Stempel van april staat daarom alvast een mooie kennismakings-aanbieding.