Crowdfundingsactie Emplina voor nieuw terras

Ingezonden door Maarten van Teeffelen

Emplina heeft een prachtige kantine, het hart van de vereniging. Echter het terras en de speeltuin passen niet meer bij de uitstraling die de vereniging nastreeft. De binnenruimtes hebben vorig jaar een opknapbeurt gekregen, de nieuwe speeltuin staat in bestelling en nu is het terras aan de beurt.

- promotie -

In de afgelopen ledenvergadering leefde dit gevoel ook sterk bij de leden en ze hebben het bestuur de opdracht gegeven dit als project op te pakken. Gezien de financieel moeilijke tijden waarin alle verenigingen zich bevinden, moest dit project wel buiten de reguliere begroting om gaan. Dit houdt in dat we afhankelijk zijn van sponsoren en donaties. De club van 100, enkele stichtingen en sponsoren zijn al binnen, maar er is meer nodig. Het streefbedrag is euro 10.000,00 .

Daarom is op 2 december j.l. een crowdfunding actie gestart om Emplina te helpen. Er is al een ontwerp gemaakt voor het nieuwe terras waarvan in de foto’s een impressie. Van iedereen die een donatie geeft, zal de naam op een groot spandoek langs het terras worden geplaatst!

Dus wil je Emplina helpen én wil je jouw naam terugzien op het spandoek?

Doneer dan via https://www.doneeractie.nl/upgrade-terras-emplina/-58105 .

Namens de club en haar leden: hartelijk dank!