Geef aan de Dierenbescherming

In de week van 29 september tot en met 5 oktober vraagt de Dierenbescherming opnieuw om ieders steun tijdens de jaarlijkse collecteweek. Duizenden vrijwilligers gaan dan met de collectebus langs de deuren. Ook in Empel komen collectanten weer langs met het verzoek om een bijdrage.

Digitaal doneren kan ook via speciale QR codes

- promotie -

Over de Dierenbescherming

In Nederland leven miljoenen dieren: huisdieren, landbouwdieren en wilde dieren. Deze dieren hebben zelf geen stem en komen daardoor helaas nogal eens in de verdrukking. De Dierenbescherming komt op voor deze dieren. Gedumpte kittens, honden die niet de juiste zorg krijgen of egeltjes die zonder moeder worden gevonden, ze kunnen op onze hulp rekenen. Miljoenen dieren in de vee-industrie hebben een beter leven dankzij het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming en de organisatie maakt zich sterk om het leven van wilde dieren te beschermen.

Oproep Collectanten voor Empel

Sigrid van Dijk is wijkhoofd collecteren voor Empel en is nog op zoek naar extra collectanten. Ze kan nog veel hulp gebruiken. Mensen kunnen zich voor de collecte van 2020 alvast inschrijven via de site van de Dierenbescherming .